JEDNOSTAVNO — UME!

TRIK JE U KOMBINOVANJU BOJA! Amal Kluni u kaputu o kojem će zaljubljenice u modu maštati cele jeseni (FOTO)

0

Slavna advokatica i supruga Džordža Klunija još jednom je pokazala zbog čega je modna kraljica Njujorka, a složićete se da je konkurencija ogromna.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Lepa Amal Kluni (41) oduvek je važila za modnu ikonu, ali se čini da je ove sezone posebno inspirisana! Svaki put kad ponosna mama Aleksandera i Ele Kluni izađe iz kuće, oči svetske javnosti uprte su u nju. Tačnije, u novu fenomenalnu odevnu kombinaciju!

 

 

Tako je pre nekoliko dana Amal prošetala njujorškim ulicama u kaputu koji krase dve nijanse žute boje: jedna toliko tamna da se graniči s oker nijansom, a jedna toliko svetla da prelazi u bež ton, a razdvajaju ih efektne crne linije. Međutim, tu nije jedina tajna ovog kaputa. Amal je, naime, mudro shvatila da, iako veoma lep, on može izgledati pomalo dosadno s nekom svetlijom nijansom, pa ga je ponela u kombinaciji s tamnoljubičastom haljinom koja doseže do kolena.

 

Dodajte tome naočare za sunce marke Versače, jednostavne crne salonke i kožnu poslovnu torbu i imate supertrendi look za jesenju sezonu i poslovnu ženu koja prati najnovije trendove.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Bravo, bravo, bravo, Amal!

 

 

 

makonda-tracker