OBOŽAVATELJKE U ŠOKU!

KRAJ JEDNE ERE ZAPREPASTIO JE ČITAV SVET: Da li DRASTIČNE promene u svetu Viktorijinih anđela ukazuju na PROPADANJE I BANKROT?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

brana

02-08-2019 12:57h
Svakako je bolje i da se ukine nego da postane revija bolesnika i ludaka!Ko hoće da gleda transrodne(ma šta to značilo)osobe kao i debele devojke neka ide na bazen ili gej paradu!Zna se da je ravija Viktorije sajam nejlepših i najzgodnijih žena na svetu i samo tako mora i da ostane ili ne treba ni da ga bude!Kakvi akrepi i bolesnici?S kojim pravom oni zahtevaju prava da se nađu bilo gde a kamoli na privatnoj reviji??!?!?!Lobi nakarada i bolesnika je očigledno sve jači a li normalni i zdravi ljudi mu se moraju odupreti i baciti ga na margine društva gde mu je oduvek i bilo mesto!

nella

02-08-2019 15:10h
sve zene sveta su lepotice.ove sam gole paradiraju aut

Lekar

02-08-2019 15:27h
Kakve transrodne , kakve extra size. Bilo je pravo uživanje gledati sve one prelepe devojke. Glasam da ih vrate aove druge i ovi drugi neka defiluju negde drugde.

vama nepismenim kvazilekarima

02-08-2019 23:23h
Žena sam, pa za razliku od impotentnih anonimnih polumuškaraca mogu ovo da komentarišem.
Vi koji delite dijagnoze netipičnima - vi ste bolesni i akrepi.
Nisam ni transrodna, ni debela. a još manje tolerantna prema muškim pi.kama i agresivnim debelim masturbatorima hrabrim samo pred shirmom u mraku nasleđenog babinog stana.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: