SPEKTAKULARNO OTVARANJE

BROJNE JAVNE LIČNOSTI NA OTVARANJU 32. FASHION SELECTIONA: Revije poznatih domaćih kreatora oduševile prisutne (FOTO)

0

Sinoć je u prepunoj sali Belexpocentra otvoren 32. Fashion Selection retrospektivnom revijom Zvonka Markovića „Personalna mitologija“.

foto: promo
foto: promo

Ovaj svetski priznat kreator, koji je u svojoj bogatoj karijeri imao modne revije i u najvećim svetskim modnim centrima poput Njujorka i Pariza, novom kolekcijom proslavio je i 20 godina rada.

 

Kolekciju koja nije vezana za određenu modnu sezonu čine komadi koje je Zvonko Marković prikazivao na svetskim nedeljama mode. Obogaćeni su novim dizajnerskim rešenjima, sačinjeni od unikatnih materijala sa bogatim ručnim radom.

1 / 22 Foto: promo

Revija je održana uz bogatu scenografiju i prisustvo brojnih javnih ličnosti u prvim redovima. Samo neke od njih su pevačice Seka Aleksić i Ana Kokić, voditeljka Suzana Mančić, modni kreator Igor Todorović, slikar Miloš Šobajić , voditeljka Tanja Rađenović i dr.

1 / 10 Foto: promo

 

Da manifestacija „Fashion Selection“, kao najveći modni događaj u Srbiji, apsolutno prati svetske modne trendove, pokazala je i revija Irene Grahovac, još jedne kreatorke sa bogatom internacionalnom karijerom, koja je prikazala nove modele, koji su ostavili bez daha publiku u kojoj su između ostalih bili i Verica Rakočević sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, Neven Bošković, Sergej Trifunović i dr.

1 / 11 Foto: promo

Kraj prve večeri 32. Fashion Selection-a obeležili su mladi kreatori i fantastične kolekcije Lazara Čepića.

 

Modnoj publici predstavio se i kreator i stilista Nemanja Pantelić svojom šestom po redu kolekcijom „Geo Difference“. Kreatorka Mima Madžarac, koja karijeru gradi na liniji Francuska – Nemačka – Srbija, prikazala je takođe zrelu kolekciju svečanijih modela za dame koju krase svila, saten, ženstvenost i seksepil.

1 / 27 Foto: Promo

32. Fashion Selection biće zatvoren večeras revijama poznatog italijanskog brenda kupaćih kostima i donjeg veša i revijom Bate Spasojevića.

 

makonda-tracker