Anđelija Vujović: Mali modni performans

Manekenka Anđelija Vujović svoj odevni stil bazira na kombinaciji vodećih modnih trendova, a uz savršenu mogućnost transformacije svojim imidžom postiže unikatni efekat
0
1 / 5 Foto: Milena Rakočević

Samopouzdanje za samouvereni hod po pisti manekenka Anđelija Vujović gradila je godinama kroz uspešnu karijeru koja joj je pomogla da stekne profesionalni pristup modi, ali i da privatno izgradi prefinjeni stil odevanja.

- Svoj modni stil bih opisala kao moćan i mračan. Od malih nogu inspiracija su mi superheroji, stripovi, igrice, mračni filmovi i rokenrol. Čak i kada sam ženstveno obučena, uvek moram na sebi da imam neki detalj koji vuče na drugu stranu - kaže Anđelija.

Iako je život potpuno posvetila modi, privatno nije opterećena trendovima i ne prati ih slepo, već novitete uklapa u svoj postojeći stil i uvek spaja zanimljive kombinacije.

- Nisam rob modnih trendova iako uvek znam šta su ključni nosivi elementi svake sezone. U oblačenju se vodim isključivo svojim ličnim osećajem i trenutnim raspoloženjem - opisuje manekenka koja je rođena u Africi gde je provela i prvih pet godina života.

S obzirom na to da je u Americi završila školu, i da je kao manekenka i fotomodel dugo radila u Japanu, a sa svih kontinenata ponela je po neki zaštitni znak u odevanju koji i dan-danas primenjuje u svom stilu. Obožava da eksperimentiše odećom, ali i da spaja nespojive stilove koji na njenoj savršenoj figuri svaki put iznova otkrivaju novi modni trend.

Ksenija Konić

makonda-tracker