Kao supermodel

Na njujorškom aerodromu svi se okretali za Margo Robi: Australijska lepotica sa ruskom beretkom (FOTO)

0

Poput supermodela koja trči na fiting, glumica Margo Robi bila je u centru pažnje svih prisutnih na njujorškom aerodromu, zbog stajlinga u kojem je odlučila da putuje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dvadesetsedmogodišnja plavuša trenutno diže veliku prašinu u ulozi Tonje Harding, američke klizačice koja je tokom devedesetih bila "pod lupom" zbog velikog sportskog skandala. Kao jedna od najatraktivnijih devojaka na svetu, svaki njen potez se pomno prati, pa tako i odevne kombinacije za razne prilike.

 

Najnoviji stajling naprosto ju je lansirao na sam vrh liste "airport kraljica", piše Elle, makar za period dok Viktorija Bekam ponovo ne krene na neki put... Margo je na njujorškom aerodromu viđena u iscepanom bejzik džinsu podvrnutih nogavica, tankom tamnozelenom džemperu, crnom kaputu s naglašenim ramenima i rokerskim crnim poludubokim čizmicama sa nitnama po štepu.

 

foto: Profimedia

Najveću pažnju, pak, privuklča je crna ruska moti beretka, uz pomoć koje se glumica skrivala od znatiželjnih pogleda. Osim što je bila sjajan finiš čitavog stajlinga, Margo je pronašla i način kako da joj ovaj mali aksesoar bude od ogromne pomoći, za srećan put.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker