Kraljevsko crveno

Može da priušti da svakog dana nosi nove: Kraljica Leticija ponovo ponela čizme za kojima uzdišu SVE poznate dame (FOTO)

0

Španska kraljica Leticija u poslednje vreme se u javnosti sve češće pojavljuje u crvenim čizamama, koje su postale maltene njen zaštitni znak.

foto: REUTERS/Enrique Calvo
foto: REUTERS/Enrique Calvo

Španska modna kuća Balensijaga predstavila je svoju kolekciju za zimu 2019, u kojoj dominiraju uske, pripijene čizme visokih sara.

 

foto: Profimedia

Iako je ovaj model čizama dominantan već nekoliko sezona i mnogi modni znalci su smatrali da više nisu in, Španci su ih vratili u igru, a najbolju reklamu daje im upravo njihova kraljica Leticija.

 

 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

Supruga kralja Felipea je već na nekoliko zvaničnih događaja fotografisana upravo u tom modelu čizama, u jarko crvenoj boji. Prvi put se u njima pojavila na otvaranju programa ARCOmadrid 2018. Tada je ovaj par obuće kombinovala s haljinom iste boje.

 

foto: Profimedia

Na dočeku španskih olimpijaca, kraljica nije ponovila ovu kombinaciju, već je napravila kontrast između svojih omiljenih čizama i haljine sa cvetnim dezenom i bele rolke bez ikavih detalja.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker