Sjajan izbor

Top 5 modela haljina ove sezone: Izgledajte zavodljivo, elegantno i trendi

0

Haljine su odevni predmet koji je uvek pravi pogodak, nosive su u svim prilikama, i u nedostatku vremena za spremanje su najbolje rešenje.

foto: Promo

Sve što treba je da odaberete prve svega udobnu haljinu, kvalitetnu i trendi. Ovaj odevni predmet mnogim damama podiže samopuzdanje, te je sjajan izbor kada želite da se pokažete u najboljem svetlu.

 

Klasičnu crnu haljinu, svaka dama treba da ima u svom garderoberu. Ovaj model je jednostavnog kroja, a pri tom veoma elegantan i zavodljiv. Lepo ističe figuru i možete je nositi u svim prilikama. Njena cena je 2900 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

 

foto: Promo

Crna haljina sa ukrasim nitnama je apsolutni hit! Ona je spoj klasičnog i modernog, daje fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Ovakav kroj pristaje svakoj figuri, i odlično sakriva nedostatke. OVDE možete poručiti haljinu, po ceni od 2185 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

 

foto: Promo

Rese su pravi pogodak ove sezone! Ukoliko želite udobnu, a opet fensi haljinu, ova je pravi izbor za vas! Odlična je sa sve casual prilike, možete je nositi na ravnu obuću, ali isto tako i na štikle u elegantnijim momentima. Njena cena je 2900 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

 

foto: Promo

Haljina “A” kroja je nepogrešiv izbor! Daje posebnu dozu elegancije, sjajno naglašava struk i vizuelno sužava figuru. U ovom modelu nežno plave boje, sasvim sigurno ćete biti primećene i bićete oličenje stila. OVDE odmah možete poručiti haljinu, po ceni od 3400 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

Za posebne prilike, ponesite ovu nežnu haljinu, ukrašenu sjajnim zlatnim detaljima, koji daju posebnu notu prefinjenost. Haljina ističe figuru, nežno naglašava dekolte i istaćiće svojim krojem ono najbolje na vama. OVDE je možete poručiti, po ceni od 3105 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

 

Još sjajnih predloga, koji su spoj kvaliteta i trenda, možete OVDE pronaći.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker