srušio sopstvene granice

Hvala Fordu za sjajne dečake: Kolekcija poznatog dizajnera naterala javnost da se zapita - idemo u disko?

0

Tom Ford srušio je i sopstvene granice, te podigao mušku modu na potpuno novi nivo Fall 2018 kolekcijom, kojom je na krajnje vrcav način vratio ljubitelje mode u period vladavine YSL-a, Gučija...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U utorak, 6. februara tekuće godine u Njujorku, Tom Ford predstavio je sjajnu jesenju mušku kolekciju, prvu pod sopstvenim krovom. Razni svetlucavi materijali kombinovani sa različitim dezenima očarali su sve prisutne, ne dozvoljavajući im ni da trepnu od samog početka. Šou je otvorila udarna kombinacija: kropovana jakna, rolka, zmijske pantalone i čizme, te poručila samo jedno - očekujte neočekivano!

 

 

S druge strane, predugo očekivana kolekcija donjeg veša zatvorila je reviju. Modeli su šetali u svili i pamuku sa animal printom, ujedno prezentujući i liniju atova koje je dizajner s velikom pažnjom ostvario.

 

Najveću pažnju definitivno su privukli sakoi, o čijem sjaju i kroju niko ne može da prestane da govori. Luksuz "pojačan" do daske, kako samo Ford može! Za ovakvo osveženje, javnost je dizajneru ubrzo nakon šoua poručila jedno veliko, veliko "hvala".

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker