ITALIJANSKA LEPOTICA

Gde god se ona pojavi svi padaju u drugi plan: Najfatalnije izdanje Monike Beluči (FOTO)

0

Nakon što je svojom pojavom uveličala Nedelju visoke mode u Parizu, italijanska diva zaputila se u Los Anđeles gde joj je uručeno posebno priznanje u sklopu festivala Filming on Italy i dodele nagrada Creativity italijanskog instituta za kulturu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Sa 53 godine Monika Beluči svojom klasičnom lepotom i promišljenim modnim izborima i dalje s lakoćom osvaja pažnju javnosti.

 

Na festivalu Filming on Italy u Los Anđelesu zablistala je u haljini sirena kroja s providnim rukavima i naborima koji su naglašavali njenu zavidnu liniju.

 

Da je velika ljubiteljka crnih kombinacija, italijanska diva redovno dokazuje na svečanim događajima, a novi model raskošne haljine naglasila je zlatnim detaljima poput ogrlice sa upečatljivim priveskom i pismo-torbe.

 

foto: Profimedia

 

Ni lepotice od trideset godina ne bi mogle da iznesu ovaj stajling: Monika Beluči je zvezda pariskog bala (FOTO)

 

Diskretan mejkap samo je istakao prirodnu lepotu slavne Italijanke, a modernom bob frizurom u talasastoj formi zaokružila je zavodljivo izdanje.

Atraktivna Monika je svojevremeno izjavila da tajna njene lepote leži u tome što se nikad nije previše opterećivala izgledom.

 

foto: Profimedia

 

Vežbam pilates i plivam, ali ne budim se u šest kako bih odjurila u teretanu. Nije bitno koliko imate godina, sve je u glavi. Telo stari, ali duh ne. Neko može biti star i s 20 godina", priznaje italijanska lepotica.

 

makonda-tracker