Fantastična akcija

Sjajni predlozi: Sakoi, pantalone i haljine koje ne smete propustiti!

0

Kvalitetnu, trendi i veoma pristupačnu garderobu nije teško naći, a ukoliko želite da sve oči u narednom periodu budu uprte u vas, imamo sjajne predloge, kojima nećete moći da odolite. Ovi komadi su veoma upečatljivi, kvalitetni i pomoći će vam da se osećate sjajno u svojoj koži.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Metalik helanke su apsolutni hit! Veoma su efektne i udobne. Elastične metalik helanke će savršeno pristajti Vašoj silueti! Možete ih spariti sa velikom majicom i patikama, ili sa tunikom i čizmama na štiklu. Dostupne su u crnoj, bakarnoj i zlatnoj boji. Njihova cena je samo 990 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420- 502 radnim danima.

foto: Promo

Dobra, klasična haljina je svim damama potrebna! Ovo je uska, elegantna i izazovna haljina za devojke jednostavnog, a luksuznog stila. Ova haljina ističe vaše obline na najženstveniji mogući način i čini da se osećate kao u drugoj koži. Napravljena je od prvoklsanog prirodnog materijala viskoze Marocan koja dozvoljava koži da diše i omogućava udobnost tokom čitavog dana. Materijal ima dosta likre i vrlo lepo se tegli i prilagođava vašim oblinama. Dostupna je u 6 boja, njena cena je 990 rsd, OVDE je poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ove urbane pantalone pravo su oličenje sportske elegancije: dovoljno su moderne da mogu biti deo bilo koje dnevne kombinacije, dovoljno udobne da nikad ne poželite da ih skinete! Kombinujte ih sa patikama i majicom tokom vikenda ili budite smele i nosite ih sa izazovnim topom i visokim potpeticama u večernjim izlascima. Dostupne su u crnoj i srebrnoj boji. Metalik jogger pantalone možete OVDE poručiti, po ceni od 1390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Volite sakoe? Laneni sako sa sjajem je pravi izbor za vas! Savršeni sako koji pristaje svakoj figuri. Ukoliko vam treba neki jednostavni stilski komad koji će učiniti da izgledate instant moderno, koji ćete moći da kombinujete kako sa haljinama, tako i sa farmerkama i majicom, ovo je pravi sako za vas! Pada tačno do malo iznad pojasa i na najbolji način ističe vašu figuru. Nežne boje i delikatni štras istaći će vašu ženstvenost i ten. Dostupan je u 6 boja. Njegova cena je 1390 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ovo je odličan sako koji pristaje svakoj figuri. Ukoliko vam treba neki jednostavni stilski komad, koji će učiniti da izgledate instant moderno, koji ćete moći da kombinujete kako sa haljinama, tako i sa farmerkama i majicom, ovo je pravi sako za vas! Pada tačno do malo iznad pojasa i na najbolji način ističe vašu figuru. Materijal je skupoceni „Prada Rhomb“, sa sitnim i vrlo zanimljivim rombićima. Dostupan u četiri boje: bordo, teget, crnoj i beloj. Njegova cena je 1490 rsd, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih predloga, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker