modni događaj sezone

Ledena kraljica po viziji Suzane Perić: U Beogradu održana nesvakidašnja revija na ledu

0

Multimedijalnim performansom, kroz spoj mode, umetnostii, sporta i muzike kreatorka Suzane Perić, sinoć je prikazala njeno vidjenje Ledene kraljice

foto: Promo
foto: Promo

Na otvaranju klizalipta na Trgu Nikole Pašića Suzana Perić priredila je svima prisutnima nesvakidašnji modni užitak!

 

Događaju su prisustvovale, iako po hladnom vremenu brojne ličnosti Iz javnog i kulturnog života, poput Irene Jevtić, koja je otvorila klizalište i voditeljke programe Biljane Obradović, prisustvovala je događaju i Branislava Simanić iz Privredne komore Srbije, a bili su tu i Lena Bogdanović, Miša Obradović, Suzana Mančić, Tamara Bakić, Nebojša Stojanović, Milka Forcan, Rastko Janković, Jelena Ivanovic Tomašević u pratnji njenih top modela, Vuk Brajović, Aleksandra Kokotović, Jelena Gajšek, Mikan Kozomora i mnogi drugi.

 

1 / 8 Foto: Promo

 

Bajka o Ledenoj kraljici govori o večnoj temi borbe dobra iI zla koja se odigrava u ledenom svetu bez emocija.I danas zbog izuzetne slojevitosti i bujne mašte, oduševljava kako najmladje tako i stariju publiku, a Suzanina Ledena kraljica može biti majka, sestra, ćerka, supruga, verenica, ali uvek svoja i sa svojim emocijama koje ne skriva već sa ponosom pokazuje.

 

Inače, već od 26. do 28.decembra u Domu omladine u okviru Beogradske zime Suzana Perić će držati radionice za decu o pravljenju novogodišnjih ukrasa i novogodišnjih kreacija, a učestvovaće i u humanitarnoj akciji kićenja novogodišnje jelke u holu Doma omladine 28. decembra, od 18 do 20 časova.

 

makonda-tracker