otkrivamo

Trik za bujnije poprsje: Kako da vam grudi izgledaju 2X veće u novogodišnjoj haljini?

0

Ako ste za Doček Nove godine planirali da obučete dekoltiranu haljinu a niste naročito zadovoljni veličinom svojih grudi – ne brinite, postoji nešto što vam može pomoći da izgledate ženstvenije i da vaše grudi izgledaju mnogo bolje – pogledajte OVDE koliko jednostavno rešenje!

foto: Promo
foto: Promo

Ulošci za grudnjak Pump it Up su fantastičan izum! Lako se stavljaju, lako se peru, vrlo su komforni, ne žuljaju i ne iritiraju vam kožu. Ne čine vaše grudi neprirodno velikim, već ih oblikuju i čine ih za pola do 2 broja većim, pa su izuzetno korisni kada želite da obučete majicu ili haljinu sa većim dekolteom. Uvek ih možete ponovo „izduvati“ ili učiniti većim. A danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 nude po HIT CENI od samo 490 rsd!

 

foto: Promo

 

Koriste se izuzetno lako: pre nego što se postave ispod grudi, sve što je potrebno jeste napumpati ih do željene veličine. Na ulošku je najpre potrebno pritisnuti plastični kružić, a potom pritiskati „jastučić“ na ulošku sve dok se ne naduva koliko vam je potrebno. Pogledajte u sledećem videu:

 

 

U pakovanju dobijate 1 par uložaka u bež boji.

 

Iskoristite ovaj fenomenalan popust i poručite svoj par Pump it Up uložaka za grudnjak za uvek savršen dekolte! Pozovite na broj 011/6 888 999 ili poručite online OVDE.

makonda-tracker