Odlične ideje

Zadivite novogodišnjim stajlingom: Budite sređene od glave do pete (FOTO)

0

Novogodišnji praznici se približavaju, počela je praznična euforija, a sa tim i razmišljanje šta obući i kako se srediti za predstojeće proslave. Sve što je potrebno je da odaberete efektan, upečatljiv komad, u kome ćete se osećati sjajno u svojoj koži, i onda će vam dobar provod biti zagarantovan.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pogledajte sjajne predloge, koji su spoj trenda, kvaliteta i pristupačnih cena, i ponesite titulu modne ikone!

 

Boho stil ne prestaje da osvaja sve modni svet. Ova elegantna bluza u je upravo u boho stilu, kraćeg je kroja, te je idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom. Dodatak volana na rukavima daje joj posebnu čar. Poslovni dan učiniće veoma prijatnim, a vaš društveni život bogatijim. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Njena cena je 2190 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Elegantna bluza na preklop sa transparentnim rukavima je bluza koju svaka dama treba da ima u svom ormanu. Bluza je od muslina sa transparentnim rukavima, koji daju sofisticiranost svakoj odevnoj kombinaciji. Bluza savršeno naglašava ženstvenost i uklapa se u sve životne stilove, od patika do visokih potpetica. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Dostupna je u 3 boje - crvenoj, beloj i crnoj. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Haljina je odličan izbor za novogodišnju noć! Haljina sa zvono rukavima je model haljine koji je neophodan u svakom garderoberu. Jednostavnog je kroja, ima izuzetnu moć prilagođavanja i savršeno se uklapa u sve želje, potrebe i životne stilove. Moderan detalj u vidu zvona je musthave i veoma je zastupljen kod većine brendova širom sveta. Cena haljine je 2690 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Mala crna haljina bez koje se jednostavno ne može, uvek je dobar odabir. Ova haljina je sa akcentom na otvorenim ramenima, uokvirenim diskretnim volanima. Ovaj jednostavan model odlično stoji i fantastično se prilagođava obliku tela, a svojim neobičnim detaljem intenzivno naglašava ženstvenost. OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2990 rsd.

foto: Promo

Dobra torba je neophodna za dobar stajling! Torba Diana&Co je idealna za večernje izlaske, ali i za kombinovanje uz poslovni stajling! Torba je sa širokim ručkama, modernog dizajna i veoma efektna. Dostupna je u zlatnoj i crnoj boji, njena cena je 3490 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ženska torba Tommasini, koja je mešavina eko-kože i velura, je veoma prostrana, funkcionalna, i u nju možete staviti sve što vam je potrebno! Ovaj elegantni model se odlučno uklapa i u casual varijante, dostupna je u bordo, crnoj, sivoj, braon i teget boji, OVDE je odmah možete poručiti po ceni od 4490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Aksesoar je veoma važan, kako bi ste upotpunili stajling. Ženski ručni satovi su oduvek najbolji aksesoar. Upotpunite svoju kolekciju, neobičnim i vrlo efektnim satovima! Ovi satovi su dostupni u različitim bojama, ukrašeni su prelepim cvetićima u vidu kristala, kao i cirkonima na kajišu. Ove satove možete kupiti OVDE, po ceni od samo 700 dinara, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Dobra i elegantna ogrlica će dati posebnu notu prefinjenosti vašem stajlingu. Ova fenomenalna i vrlo upečatljiva oglrica od Swarovski kritsala i pozlatom, učiniće vas svuda primićenom! Titanik srce ogrlica, je simbol neopisive ljubavi. Njena cena je 2500 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još fenomenalnih stvari za vas, po vrlo pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker