čista perfekcija

Udobno, trendi, elegantno! Viktorija Bekam u moćnom jesenjem izdanju (FOTO)

0

Čuvena modna dizajnerka demonstrirala je visoku eleganciju u Londonu i pokazala zašto je neprevaziđena ikona stila današnjice...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Savršena street izdanja, besprekorne kombinacije na svečanim događajima, i minimalni ali savršeno odabrani aksesoari čine Viktoriju Bekam jednom od najbolje odevenih žena u svetu slavnih, sudeći po pisanju portala Elle.

 

Otkad pratimo njenu modnu angažovanost, primetili smo da voli da rizikuje, ali i da nas uči kako komade koje sigurno imamo u ormaru možemo da podignemo do perfekcije i pokažemo kako izgleda šik iskazan kroz jednostavan odevni jezik.

 

Sledite primer kraljice trendova i nećete pogrešiti: Ponesite ovaj zimski komad kao Viktorija Bekam (FOTO)

 

Naime, lepa brineta je obukla crne uske pantalone, perfektno skrojen crni kaput i bež majicu iz svoje nove tuxedo kolekcije. Kompletnom izdanju britanska dizajnerka dodala je magiju Čarobnjaka iz Oza u vidu svetlucavih crvenih cipela i efektne pismo tašne koja su takođe krasile šljokice.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Praznična stajliš sezona ovde nije prekinuta, nego je pojačana još jednim fantastičnim aksesoarom u vidu zelenih smaragdnih minđuša.

 

Imitirajte stil Viktorije Bekam bez mnogo muke: Jedan detalj je baš sve što vam je potrebno (FOTO)

 

Uz njen moćan hod i perfektno držanje Viktorija nam je demonstrirala kako se klasika može izneti tako da izgleda skupoceno, elegantno i toliko otmeno da nema šanse da vas neko ne primeti.

 

Njenom fenomenalnom izdanju doprineo je i dobar beauty momenat koji polako postaje zaštitni znak britanske dizajnerke: svedena, pomalo messy punđa, nude ruž i diskretan smokey eye pojačan maskarom i savršeno oblikovanim obrvama.

 

makonda-tracker