Jedinstveno

Moda inspirisana knjeginjama: Nova kolekcija Suzane Perić vraća veru u žestvenost

0

Najveći modni događaj u Srbiji Serbia Fashion Week Novi Sad, koji se održava od 20.11-26.11. u Master Centru Novosadskog sajma, 26.novembra u 20h predstaviće jedinstvenu kolekciju Knjeginje Suzane Perić sa trenutnom adresom njenog Ateljea u Beogradu koji postoji sa velikim uspehom, vec dvadeset godina.

foto: Promo
foto: Promo

Obeležavanjem velikog jubileja svoga rada Suzana Perić počela je modnim performansom u Kući Kralja Petra , zatim učešćem na 39.NIVEA Fashion Week Sarajevo I učešćem na Serbia Fashion Week u Novom sadu.

 

Ko poznaje Suzanu Perić zna da je njena energija uvek bila pokretač svih kreativnih ideja i kreacija. Ovog puta Inspirisana je životom Knjeginja . Uz dodir lepote i šarma koju daje svakoj kreaciji, Suzana nam ovog puta poručuje da je u životu sve moguće ,ali da samo lepota i ljubav istinski menjaju svet.

 

foto: Promo

 

Knjeginje su bile spona i sa narodom i svetom , bavile su se humanitarnim radom, otvarale ženske škole , prve bolnice, podržavale umetnike toga vremena …

 

U novoj kolekciji Suzana Perić kao i obično kada je njen rad u pitanju koristi najkvalitetnije materijale , kao sto su svila, brokat , pliš, til , a posle dužeg vremena u kolekciji će biti zastupljen i tvid. U novoj kolekciji korišćeni su i materijali moderne teksture u 3D tehnologiji.

 

foto: Promo

 

Modeli su ukraseni zlatnim bordurama , biserima i ornamentima .

 

Suzana Perić poznata je sirom regiona , deo adresara modnih dizajnera i modnih sajtova širom sveta. Pripala joj je čast i zadovoljstvo da učestvuje na mnogim nedeljma mode , na primer na Berlinskom Fashion Week-u , kao I na Fashion Week-u na Malti ove godine.

 

foto: Promo

 

Svaka njena revija se sa ne strpljenjem ocekuje, jer uvek nudi nesto novo… kroz prepoznatljivu konstrukciju koja naglašava i ističe ženstvenost u najfinijem smislu te reči.

makonda-tracker