ANKETA

U identičnim haljinama izgledaju potpuno drugačije: Kojoj lepše stoji ovaj model - Džej Lo ili Viktorijinom anđelu?

0

Logičan odgovor bi bio da ova haljina lepše izgleda na devojci čiji je posao da izgleda najbolje moguće, ali ne žurite s odgovorom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Takozvana naked dress jedan je od najvećih trendova u Holivudu. Slavne lepotice za crveni tepih najčešće biraju modele koji više otkrivaju nego što pokrivaju, a jedna od onih koje najbolje izgledaju u ovakvim modelima je Dženifer Lopez.

 

Kada su se ugledale na crvenom tepihu u istim haljinama, zanemele su: Za poznate glumice ova situacija bila je neizbežna (FOTO)

 

Upravo je jedna takva toaleta razlog zbog kog se ovih dana sve češće priča o stilu i telu prelepe Džej Lo. Naime, pevačica je u aprilu ove godine prisustvovala dodeli nagrada Billboard Latin Music Awards obučena u efektnu toaletu koju potpisuje Džulijen Mekdonald i u kojoj je izgledala kao milion dolara.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Pre nekoliko dana, identičnu haljinu ponela je Viktorijin anđeo Devon Vindzor, koja je privukla mnogo pažnje na afterpartiju nakon šangajske revije brenda Victoria's Secret.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Zbog toga korisnici društvenih mreža danas raspravljaju o tome koja je bolje ponela ovaj model, a mišljenja su, anravno, podeljena. Iako je Devon prelepa devojka, nama se ipak čini da je Džej Lo u ovom slučaju odnela pobedu.

 

makonda-tracker