Sinoć na Menhetnu

Crna Alisa u zemlji čuda: Kako su Naomi Kembel i Pi Didi u potpunosti ukrali Pirelijev šou (FOTO)

0

Kalendar Tima Vokera u kojem je oživljena bajka "Alisa u zemlji čuda" i to sa u potpunosti crnačkom ekipom koju su činili modeli, muzičari, oskarovke... premijereno je otkriven sinoć na Menhetnu! Međutim, uprkos tome što su se na žurki pojavile tolike zvezde, šou su ukrali Naomi i Didi...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na glamuroznoj proslavi lansiranja Pireli kalendara za 2018. godinu, okupio se beliki broj poznatih ličnosti, ali sve oči bile su uperene u Šona Kombsa i Naomi Kembel, koji su se ponašali poput kraljice i kralja maturske večeri! Poznati reper nosio je belo krzno preko smokinga, dok je manekenka došla u luksuznoj bundi.

 

Crno-bela zvezda Pireli iventa u Los Anđelesu: Alesandra Ambrozio - dokaz da za eleganciju ne treba mnogo (FOTO)

 

Nedugo zatim, par je odložio svoju zimsku odeću ne bi li pokazao parti varijantu. Naomi se opredelila za crvenu šljokičavu haljinu sa satenskim štiklama i minimalnim aksesoarom, dok je Didi nosio klasičan smoking, sa belim krznenim šalom preko jednog ramena.

 

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

Fantastični duo zajedno je pozirao i za Pirelijev kalendar 2018. kao "The Beheaders".

Poznajemo se preko 20 godina, i on je oduvek isti. Zaista imamo odnos brata i sestre, i ja ga obožavam", izajvila je manekenka na crvenom tepihu.

 

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

Izdanje za 2018. godinu sa fotografijama Tima Vokera sada je po prvi put posle 1987. godine okupio potpuno crnačku ekipu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia
makonda-tracker