Total gangsta glam vajb

Za 1. zvanično pojavljivanje u javnosti nakon rođenja blizanaca odabrala je smaragdno zelenu: Kreacija pripijena uz telo Bijonse zaustavila vreme (FOTO)

0

Otkako je rodila blizance, Kraljicu Bi već pet meseci svi prate u stopu, strpljivo iščekivajući trenutak kada će se vratiti pod svetla reflektora. Taj trenutak je konačno tu, jer se poznata pevačica ove nedelje pojavila na crvenom tepihu povodom jednog dobrotvornog koncerta!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poput prave šumske vile, Bijonse je prošetala crvenim tepihom u kreaciji koja je istakla njene najjače atribute. Kosi dekolte na jedno rame, sa rukavima koji počinju odmah iznad laktova i suknju sa šlicem uparila je sa šljokičavim salonkama i svojom pojavom oduševila sve prisutne.

 

Bijonse je gladila haljinu, njena sestra tukla njenog muža, a svet se smejao: Džej Zi prvi put o najšokantnijim batinama u svom životu

 

Jesenji momenat čini ljubičasti krzneni ogrtač koji je u odličnom kolorističkom odnosu sa samom haljinom, piše Elle. Ovaj potez pametno je osmišljen - ipak, činjenica je da Bijonse i njen suprug Džej Zi i te kako vole krajnje efektnu "gangsta estetiku". S druge strane, lepotica je nosila svetlucavu klač torbicu napravljenu kao svežanj novca. Detalj kakav se ne viđa često!

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Diva je, takođe, ostala dosledna braonkastozlatnim tonovima po pitanju šminke, a prava poslastica među detaljima svakako su oversajz zlatne minđuše kružnog završetka koje su dale glamurozni pečat celokupnoj kombinaciji.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

makonda-tracker