obratite pažnju

Budite streetstyle zvezda: 10 modnih trikova koje treba da znate da biste privlačili pažnju na svakom koraku

0

Jesen - sezone modne inspiracije!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Svi imamo neke svoje male tajne koje nam pomažu da u trenu popravimo izgled, bez puno muke.

 

Za jesen i zimu nema bolje nijanse: Blejk Lajvli pokazala koji lak za nokte ide uz sve odevne kombinacije (FOTO)

 

Tu se uglavnom radi i o onim modnim pravilima koje znaju svi: manje je više, crna i bela ultimativna su šik kombinacija, mala crna haljina obavezan je deo garderobe svake žene, baš kao i klasične crne salonke.

 

No izazov stvaraju novi trendovi koji nalažu da se spaja nespojivo i danas je teško istaknuti se koristeći stare trikove. Trendseterke i poznate it devojke svakodnevno smišljaju nove načine za privlačenje pažnje, a iako nam se čini da im to polazi za rukom samo zbog skupocenih dizajnerskih krpica, kod njih se sve svodi na nekoliko jednostavnih stilskih trikova koje uopšte nije teško iskopirati, a ovo je lista najaktualnijih:

 

1. Kožna torba u jarkoj boji

 

Crne, sive i bež torbe popularne su zbog prilagodljivosti, no ako ih u ormaru već imate nekoliko, možete si priuštiti i jednu u jarkoj boji. Istina, ona se neće slagati s većinom vaše odeće, ali će s druge strane podići sve neutralne outfite i učiniti vaš stil zanimljivijim.

 

2. Predimenzionirana rolka

 

 

A post shared by Daria Kostromitina (@dashakos) on

 

Svaka street style zvezda ima bar jednu u ormaru, a u njima uvek izgledaju šik zahvaljujući proverenom stilskom triku. Naime, najpopularnije je kosu staviti u rolku što je ujedno i odlično rešenje za bad hair dane, a taj jednostavan potez u trenu će vam podariti moderan look. Preveliki modeli trenutno su omiljeni među fashion damama koje ih najčešće kombinuju s uskim farmericama, ali i širokim plisiranim suknjama.

 

3. Zanimljiva crna

 

Ako volite crno, to ne znači da vaš stil mora biti dosadan i jednoličan. Nabavite nekoliko efektnih crnih komada zanimljive teksture, poput lažnog krzna, vinila ili veštačke krokodilske kože, te njima dajte novu dimenziju svojim crnim outfitima.

 

4. Marama

 

Marame su proteklih par sezona postale popularan modni dodatak koji se može nositi na razne načine. A jedan s kojim nikada ne možete pogrešiti je da je stavite oko vrata i nosite umesto ogrlice. In je i nositi je oko struka umesto remena, što u trenu daje vašim pantalonama potpuno novi izgled.

 

5. Zavrnuti rukavi sakoa

 

Sako je sam po sebi jedan od onih komada koji u trenu donose elegantan izgled, no zavrnete li mu rukave i pokažete košulju koju nosite ispod, izgledaćete manje uštogljeno i više cool. Pogotovo ako se tkanina sakoa i košulje međusobno savršeno upotpunjuju

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker