Modna novinarka, trendseterka, dizajnerka

Ona se više ne igra sa modom: Ko je Gilda Ambrozio (FOTO)

0

Crnka iz Napulja, u savršenoj fuziji damskog i grandž stajlinga sa malenim dodatkom nonšalancije devedesetih apsolutno očarava modne znalce širom sveta. Kada je malo bolje upoznate, shvatićete da je i ona zapravo jedna od njih, da je izuzetno jak igrač...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Modna novinarka i trendseterka Gilda Ambrozio nema još ni trideset godina, a već je mnogima postala omiljena italijanka, kao i dizajnerka. Sa Đorđom Tordini osnovala je Atiko, te ne planira da prestane da oduševljava. Ona je jedna od onih fashionista koja je prestala da se igra sa modom. Bez obzira na to, jasno pokazuje znanje koje bilo koja modno osvešćena mlada devojka sa pozicijom poput njene (Gracija, Italija) i mora da ima.

 

Svetu je dosta ekstravagancije: 9 najuvrnutijih činjenica iz sveta Goše Rubčinskog (FOTO)

Volim da nosim stvari koje mnogima ne bi ni pale na pamet", Gilda Ambrozio.

foto: Profimedia

Njena pravila su zapravo vrlo jednostavna.

foto: Profimedia

1. Sve probajte bar jednom

Moj moto je 'nikad ne reci nikad'. Sve probajte bar jednom. To je nešto što kao stilista i dizajner najviše volim, ekspreimentisanje."

2. Budite dobro raspoloženi kada je moda u pitanju

Oblačenje, presvlačenje... sve je to deo mog posla. Sa bojama se igram, takođe i sa slojevima, izmišljam, nosim stvari preko farmerki, mušku majicu i čizme - sve što mnogi nikada ne bi obukli."

1 / 5 Foto: Profimedia
makonda-tracker