budite zapažene

Tražite idealnu poslvnu kombinaciju?Kvalitetna i moderna garderoba na velikom popustu (FOTO)

0

Predrasude su da je mnogo vremena potrebno da pronađete idealnu poslovnu kombinaciju, kao i da ćete u tom slučaju isprazniti ceo novčanik. Imamo odlično rešenje za vas - koje je spoj trenda, kvaliteta i pristupačne cene.

foto: Pixabay
foto: Pixabay

 

Elegantna bluza na preklop sa transparentnim rukavima je bluza koju svaka dama treba da ima u svom ormanu. Bluza je od muslina sa transparentnim rukavima, koji daju sofisticiranost svakoj odevnoj kombinaciji. Bluza savršeno naglašava ženstvenost i uklapa se u sve životne stilove, od patika do visokih potpetica. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Dostupna je u 3 boje - crvenoj, beloj i crnoj. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili
pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

 

 

foto: Promo

 

Ovo je univerzalna bluza sa V izrezom, koju bi svaka dama trebalo da ima u svom ormaru. Osvaja jednostavnošću, finoćom i elegancijom, savršeno se uklapajući uz bilo koji odevni predmet, obuću ili aksesoar. Volani je čine veoma aktuelnom. Žoržet je reljefasti materijal, nežan i elegantan, sa dozom elastina radi potpune udobnosti i izuzetno prijatnog osećaja prilikom nošenja. Veoma lako se održava. OVDE ovu bluzu od žoržetamožete odmah poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

Ovo je vrlo elegantna bluza kraćeg kroja, idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom. Dodatak volana na rukavima daje joj veoma aktuelni boho fazon. Poslovni dan učiniće veoma prijatnim, a vaš društveni život bogatijim. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. OVDE je možete poručiti po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

Tunika je komad koji nas spašava u onim trenucima kada ne znamo šta da obučemo, nemamo inspiraciju ili smo u žurbi. Samo je navučemo preko glave i spremni smo za polazak na posao. Ova tunika nam pre svega daje svestranost i udobnost, ali nam daje i upečatljivost detaljima u obliku šljokica i resa, koji je čine veoma zanimljivom i atraktivnom. Može se nositi na klasičan način preko pantalona ili helanki, a može da se nosi i kao haljina.

OVDE je možete poručiti, po ceni od 2590 rsd, pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

 

foto: Promo

Ova koktel haljina je veoma elegantna i šik. Pogodna je i za dnevne i za večernje događaje. Model je jednostavnog kroja mini dužine, obogaćen minimalno transprentnim detaljem na prednjem gornjem delu. Materijal sa elastinom se fantastično oblikuje spram figure, dezeniran na donjem delu radi efentnosti i egzotičnog prizvuka. Ovu haljinu možete OVDE poručiti po ceni od 3190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

Blejzer haljina sa reverima i dva reda dugmića je model haljine koji je veoma zastupljen kod većine velikih svetskih brendova. Kroj je klasičan i moderan istovremeno. Elementi blejzera, naročito momenat sa dva reda zlatnih dugmića, daju izuzetnu sofisticiranost i jednostavnu eleganciju. Maslinasto zelena boja haljine pojačava notu modernog, jer predstavlja urbani trend koji je aktuelan već izvesno vreme. Blagi volani i 3/4 rukavi za izrazitu ženstvenost. Haljinu možete OVDE odmah poručiti, po ceni od 4690 rsd, ili
pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

foto: Promo

Akcijske cene traju, dok traju zalihe. Još fenomenalnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker