U međuvremenu, na ulicama Pariza...

Dobra stara Alesandra Ambrozio i nova Olivija Palermo predstavile novi trend: Jesen & vesele '80. sa upadljivim kaiševima, rolkama i šljokicama (FOTO)

0

Viktorijin anđeo i bivša Mis univerzuma predstavile su novi trend, kao da su se dogovarale!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pruge, tufne, floralni dezeni, čizme iznad kolena, plitke čizmice, tanki kaiševi, široki kaiševi, maksi suknje... Poslednjih nekoliko godina trendovi kao da su ušli u neku kapsulu i završili u prošlosti, piše Elle - u osamdesetim i devedestim. Šta to znači jasno su pokazale Olivija Kulpo i Alesandra Ambrozio na ulicama Pariza!

 

Pomalo ekstravagantan dnevni izgled u stilu popularnih 80-ih? Na sjajan način demonstrirala je američka lepotica i trendseterka Olivia Kulpo, koju su mnogi mediji prozvali novom Olivijom Palermo.

Mala crna tunika - haljina naglašenih ramena dolazi iz aktuelne kolekcije španske dizajnerke Karmen Marč, čiju je efektnost Olivija naglasila tankim srebrnim lancem u predelu pojasa, maksimalno istakavši svoj zavidno tanak struk.

 

Bolesno provokativan beli kupaći kostim u kome se vidi SVAKI nedostatak: Svi pričaju o ovom blogerkinom izdanju, a evo i zašto (FOTO)

 

Čitav stajling međutim, dobija na nadogradnji zahvaljujući moćnim crvenim detaljima i to sunčanim naočarima takođe u stilu navedene modne ere, te dezenu crvene nijanse na rukavima uzane crne rolke.

 

Ne mora da bude luksuzno da bi u tome uživala: Alesandra Ambrozio u provodu kakvom niko nije očekivao od nje

 

Sa druge strane, IT večernji, klupski izgled izabrala je Alesandra; nešto upadljiviji materijal istaknut šljokicama, a posebno efektan je upadljivi print u nekoliko nijansi. Sama silueta i seksepil - istaknut čvrsto stegnutim kaišem u pojasu.

 

A post shared by Evangelo Bousis (@evbousis) on

 

makonda-tracker