Najlošija modna odluka na mtv vma 2017.

Našla je koga će da kopira: Lepotica ukrala look Kim Kardašijan od pre devet godina i doživela neočekivan napad na internetu (FOTO)

0

Bivša devojka Džastina Bibera potražila je inspiraciju za crveni tepih ovogodišnje dodele nagrada MTV VMA u fotografijama Kim Kardašijan iz 2008. godine... Velika greška, ako pitate korisnike društvenih mreža.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Šantel Džefriz, Instagram zvezda koja je najpoznatija po vezi s Biberom, izgledala je veoma upečatljivo u providnoj haljini zlatne boje.

 

Dvadesettrogodišnjikinji se čitave večeri video donji veš, s kojeg je pažnju skretao samo izuzetno provokativan dekolte.

 

Katastrofa do katastrofe: Modna izdanja na ovogodišnjoj dodeli MTV VMA nagrada zbog kojih ceo svet umire od smeha (FOTO, ANKETA)

 

To, međutim, nije bilo najzanimljivije na njenom izgledu: danas svi pišu o tome da je Šantel ukrala look Kim Kardašijan iz 2008. godine, kao i da je ova kombinacija samo naglasila koliko je inače kopira i koliko danas sve devojke izgledaju isto!

 

U galeriji pronađite sporni izgled Kim Kardašijan od pre devet godina.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Naime, Šantel se očigledno našminkala po uzoru na Kim Kardašijan i njene sestre, a tu je i repoznatljiva frizura: crna ravna kosa podeljena na razdeljak.

 

To ti je problem sa estetskom hirurgijom - sve izgledate isto, Više liči na Kim nego Kim, Uništila se... samo su neki od komentara koje Šantel mora da čita dan nakon svečanosti za koju se pažljivo doterala.

 

 

makonda-tracker