Sjajan izbor za vas

Potpuni hit u svetu: Nosite i vi moderne majice koje će privući svačiju pažnju

0

Leto je vrelo kao nikada ranije, i uglavnom svi žele što manje odeće na sebi!

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Zato su ove majice sa sajta Hangar.rs sjajan izbor za vas. Prijatan materijal omogući će da se osetite kao da na sebi nemate ništa.

 

Naravno, uz udobnost ide i stil, jer su majice nesumnjivo najveći hit u svetu, ali i kod nas.

 

Na primer, majica sa kosturskom glavom na kojoj je kapa avijatičara je sjajan izbor ako ste vickasti i duhoviti. Nju možete kupiti na OVOM linku, a cena je prava sitnica: samo 1.300 RSD. Možete pozvati i na ovaj broj telefona 011/4420-502 i pogledati još sjajnih proizvoda na sajtu Hangar.rs.

foto: Promo

Cveće i šarenilo su uvek dobar detalj ako želite da pošaljete poruku svetu da ste veseli i razdragani, ali sa dozom ironije. Za vas je majica sa lobanjom i roze ružama idealna. Nju možete poručiti ONLINE OVDE, a cena je 1.300 RSD. Možete pozvati i na ovaj broj telefona 011/4420-502 i pogledati još sjajnih proizvoda na sajtu Hangar.rs.

foto: Promo

Zaljubljeni kostur? Što da ne?! Prijatna majica oduševiće svakoga, bilo da idete u grad na piće, ili u večernji izlazak. Nju možete poručiti ONLINE OVDE, a cena je 1.300 RSD. Možete pozvati i na ovaj broj telefona 011/4420-502 i pogledati još sjajnih proizvoda na sajtu Hangar.rs.

foto: Promo

Majica u fazonu Lane Del Rej? Sjajna odluka, pogotovo ako ste ljubitelji njene muzike. Majica koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Nju možete kupiti na OVOM linku, a cena je prava sitnica: samo 1.300 RSD. Možete pozvati i na ovaj broj telefona 011/4420-502 i pogledati još sjajnih proizvoda na sajtu Hangar.rs.

foto: Promo

Cveće je ponovo hit ovoga leta, pa je pravi modni propust ukoliko nemate jednu od ovih sjajnih majica. Nju možete kupiti na OVOM linku, a cena je prava sitnica: samo 1.300 RSD. Možete pozvati i na ovaj broj telefona 011/4420-502 i pogledati još sjajnih proizvoda na sajtu Hangar.rs.

foto: Promo

Pogledajte još sjajnih proizvoda na sajtu Hangar.rs.

makonda-tracker