Top #Wimbledonstyle

Prefinjen ali zabavan monohromatski look: Razlog zašto ćete poželeti da vi i vaš dečko budete kao Stela Makartni i Alasder Vilis (FOTO)

0

Mnogi poznati parovi viđeni su na prestižnom teniskom turniru. Osim velike strasti ka sportu, dele i strast prema modi. Mnogi su se očajnički trudili da se predstave u savršenom svetlu, a dizajnerka i kreativni direktor Hantera to su i uspeli, bez očito mnogo truda!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Stela Makartni opravdala je titulu najbolje odevene dizajnerke današnjice, uredno prateći svog dragog, kreativnog direktora britanskog Hantera. Na finalni okršaj Marina Čilića i Rodžera Federera par se pojavio usklađen u crno-belim izdanjima koji su odisali onom starom klasikom, svojstvenom atmosferi i stilu iz Velikog Getsbija.

 

Dok je Alasder bio odeven u kremasto odelo, piše Elle, osveženo plavom košuljom i crnom, tačkastom kravatom ali i naočarama i belim patikama, izgledajući superstilizovano i spremno za duel nad duelima, Stela je krajnje damski ispratila muža.

 

Čime je Stela Makartni zgrozila ceo svet? (FOTO)

 

Crne kilote, salonke sa kitten petom, beličasta majica i ležerno prebačen, fantastični oversized blejzer u kremastoj boji sa crnim reverima... Stela je uspela da opravda svoj status jedne od najbolje odevenih dizajnera današnjice. Uglađeni, moderni, nonšalantni. Niko nije mogao da skine pogled sa njih!

 

1 / 5 Foto: Profimedia
makonda-tracker