moguće je

Dame, evo odličnog šoping predloga: Idealna haljina od 900 do 2900 dinara

0

Potraga za haljinom koja je po vašem ukusu, zna da potraje, a njen pronalazak može da odloži i nedostatak vremena, manjak modela koji vam odgovaraju, ali i visoke cene.

foto: Promo
foto: Promo

 

Moguće je pronaći haljine za malo novca, a koje su kvalitetne, trendi i dostupne odmah.

 

Aimetrični kroj haljine je uvek pun pogodak, jer vizuelno sužava figuru. Asimetrična haljinu na preklop, idealna je za sve dame koje žele da budu primećene! Haljina je sa 3/4 rukavima, asimetričnog kroja, na preklop, a kombinacija kontrastnih boja na ovoj haljini čini je dobrim izborom za svečane prilike. Kvalitetan streč materijal ove haljine, istaći će sve vaše atribute. Možete je nositi u svim prilikama, a cena je samo 900 rsd! Poručite je odmah OVDE.

 

foto: Promo

 

 

Uska haljina sa čipkom je uvek privlačna! Ova haljina je od elastičnog materijala sa detaljima od pamučne čipke. Klasična dužina iznad kolena lepo ističe oblik listova, a sa visokim potpeticama će delovati neodoljivo. Kombinacija kvalitetnog streč materijala i pamučne čipke je odličan izbor za svečane prilike. Njena cena je samo 1290 rsd, a OVDE možete odmah da je poručite.

 

foto: Promo

 

Orijentalni print je hit ove sezone! Šira, kratka haljina sa pojasem i „orijentalnim“ printom koja blago pada preko ramena i ima šišmiš rukave, je idealna za visoke temperature. Ležeran kroj ove tunike idealan je za sve tipove figure, jer „strateški“ prekriva i ističe liniju tela. OVDE je odmah možete poručiti po ceni od 1590 rsd.

 

foto: Promo

 

 

Najbolja haljina je ona haljina koju možete nositi svuda! Klasičnog kroja, pripijena uz telo, kratkih rukava. Ovu haljinu možete da kombinujete i sa patikama, ali i sa vrlo elegantnim cipelama. Odličan je izbor ne samo za leto, već i za proleće i jesen, u kombinaciji sa teksas jaknicama. Cena haljine je 1790 rsd, a OVDE je možete naručiti.

 

foto: Promo

Svi vole komotne i udobne haljine. Ležerna haljina sa džepovima je odličan izbor za sve dame koje žele da se osećaju nesputano i ženstveno. Dostupna je u više boja, mekog je i udobnog materijala. Lako se uklapa u sve modne stilove. Haljinu možete kupiti za 1890 rsd OVDE.

 

foto: Promo

 

Dobre haljine su i one koje prikrivaju na pravim mestima! Lagana tunika, kratkih rukava za punije dame je odličan izbor za leto. Haljina ima pojas na učkur koji se podešava, ovalni vratni izrez i džepove sa strane, kao i čipku na leđima i rukavima. Dostupna je u dve boje, njena cena je 2290 rsd, a OVDE može postati vaša.

 

foto: Promo

Budite elegatne na poslu! Elegantna haljina sa krupnim tartan dezenom i kragnom kao na košulji. Model je strukiran, dugih rukava dužine do ispod kolena. Kopčanje je na dugmad. Zanimljiv dodatak je kaiš u istom dezenu kao i haljina. Dostupna je u više boja, cena ove fenomenalne haljine je 2900 rsd, a OVDE može odmah postati vaša.

 

Još sjajnih predloga po niskim cenama, možete OVDE da pronađete.

 

 

makonda-tracker