FOTO

Odrekla se onoga po čemu je godinama prepoznajemo? Transformacija Nine Badrić zbog koje izgleda još bolje i mlađe

1

Nina Badrić je zanosna brineta koja nas uvek oduševljava svojim modnim odabirima, a ovog puta je nadmašila samu sebe kada je izgled u pitanju.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Nina Badrić je jako aktivna na Instagramu, a svojim istančanim osećajem za modu služi kao primer i inspiracija mnogim ženama.

 

Nina nas redovno obasipa fotografijama koje podsećaju na prave modne editorijale, vrlo često je ona ta koja postavlja nove modne trendove, ali uglavnom se trudi da ne eksperimentiše i ne bude ekstravagantna,

Ovog puta, odlučila se za veliki korak i priredila pravu transformaciju. Od zanosne brinete kakvu je gledamo godinama, postala je plavuša i to sa popularnim "zavesa" šiškama koje su se savršeno prilagodile njenom obliku lica.

Pevačica je objavila fotografiju na kojoj pozira sa novom bojom kose, ali se još uvek ne zna da li je u pitanju perika ili se Nina stvarno odrekla svog zaštitnog znaka. U svakom slučaju, plava boja kose joj stoji jednako dobro kao i smeđa.

 

Mnogobrojni komentari su bili isključivo pozitivni, a od kolega se izdvojila Jelena Rozga koja je samo kratko konstatovala "Femme fatale".

 

 

makonda-tracker