• <b> Štikla </b>
Što je štikla viša, to je žena privlačnija, pokazalo je istraživanje objavljeno u časopisu <i> Archives of Sexual Behaviour </i>. Naravno, to ne znači da se mučite na potpetici od 15 centimetara, dovoljne će biti i štikle normalne visine, do 10 centimetara, a najvažnije je da u njima umete da hodate i zračite samopouzdanjem. Tada će vam jedini problem biti da se obranite od udvarača.
  • <b> Crvena haljina </b>
Ni ovo nije nikakva novost, ali nauka je sada i službeno potvrdila da će muškarci teško odoleti ženama u crvenom. Pogotovo ako se radi o haljini...
  • <b> Crna haljina </b>
Ok,  o <i> čarobnom </i> dejstvu ovog odevnog komada na muškarce možda i ne postoje naučni dokazi, ali mala crna haljina se mnogo puta dokazala kao siguran recept za privlačenje pogleda. Pa, niste valjda mislili da je klasik bez razloga?
  • <b> Gola ramena </b>
Mislili ste da muškarce najviše <i> pali </i> duboki dekolte ili gole noge? Niste u pravu! Istraživanje provedeno na Univerzitetu Novog Južnog Velsa pokazalo je da muškarce zapravo jako privlače ženske ruke i ramena. Srećom, gola ramena i dalje su jedan od vodećih trendova sezone pa možete istovremeno izgledati seksi i biti u trendu.
  • <b> <i> Body-con </i> haljine </b>
Novozelandski naučnici otkrili su kako muškarce i dalje najviše privlači ženska silueta u obliku peščanog sata, a najbolji komad za njeno isticanje definitivno je <i> body-con </i> haljina. Ako ne znate o čemu je tu reč, radi se o superuskim modelima koji ističu ženstvene obline, čak i ako se njima baš i ne možete pohvaliti, a vodeće predstavnice ovog trenda su sestre Kardašjian-Džener.

Kako izgledati privlačnije za samo tri sekunde? 5 načina da se brzo i lako transformišete u trendi zavodnicu (FOTO)