• <b> Selena Gomez  </b>
Pevačica i glumica inače uglavnom oduševi kada je u pitanju stil za crveni tepih, ali ova asimetrična haljina modne kuće Armani Prive, iz kolekcije za jesen 2023. i specijalno prilagođena za Selenu nije se pokazala srećnim izborom ovog puta.
  • <b> Bili Ajliš  </b>
Da muzička zvezda ima jedinstven modni izraz i da je za nju jedan od imperativa da odeća bude predimenzionirana znamo odavno, ali ovaj neobičan spoj braon bermuda i orgomnog sakoa je mogla i da preskoči.
  • <b> Bela Remzi  </b>
Zvezda serije "Poslednji od nas" nikada nije na crvenom tepihu birala klasičnu eleganciju, ali ovom plavo-sivom kompletu koji podeća na unioforme iz "Zvezdanih staza" je mogla da nađe zamenu, zar ne?
  • <b> Kara Džejd Majers  </b>
Američka glumica odabrala je maksi-haljinu prekrivenu šljokicama, koja uglavnom dobija negativne komentare zbog detalja oko vrata.
  • <b> Rejčel Brosnahan  </b>
Popularna glumica je odlučila da dođe u crvenoj haljini s dubokim šlicem i dekolteom, a iako je u pitanju vrlo elegantno izdanje uz odmerenu dozu seksepila, kritizeri su saglasni da je mogla da odabere nijansu prikladniju uz njen ten.

One su najveći promašaji na dodeli Zlatnih globusa: 5 stajlinga poznatih koji su pokvarili MODNO VEČE ZA PAMĆENJE