• Invictus games 2017. godine
Kada su se princ Hari i Megan Markl prvi put pojavili kao par, ona je nosila pocepane farmerke i predimenzioniranu belu košulju. Bio je to sjajan "debi" koji je predstavio Harijevu novu devojku kao običnu devojku iz komšiluka, koja može da se poigrava s elegancijom i ostavi utisak bez mnogo muke.
  • Australijska turneja 2018. godine
Nakon što su se venčali, odlazak u Australiju bio je prva zajednička kraljevska turneja princa Harija i Megan Markl kao vojvode i vojvotkinje od Saseksa. U jednom od svojih prvih pojavljivanja tamo, odmah nakon što je saopšteno da je trudna, Megan je nosila belu košulju brenda Maison Kitsuné, u kombinaciji sa crnim pantalonama i kariranim sakoom. Poslovno, spremno za zadatke!
  • Endeavour Fund nagrade 2019.
Već vidno u drugom stanju, Megan Markl ponovo je iskoristila belu košulju kako bi postigla suptilnu eleganciju i izgledala skromno i šik bez mnogo truda u kombinaciji sa dugom crnom suknjom.
  • Vimbldon 2019. godine
Kada su se prvi put pojavili tračevi da Kejt Midlton i Megan Markl nisu u dobrim odnosima, one su zajedno otišle na Vimbldon kako bi navijale za Serenu Vilijams. Vojvotkinja je tada ponovo ponela belu košulju, kao simbol mira, tada u spoju s plisiranom Hugo Boss suknjom.
  • Smart Works Launch 2019. godine
Prvi izlazak Megan Markl nakon rođenja sina Arčija obeležila je bela košulja, koju je ponela sa elegantnim pantalonama i kojom je pokazala da je spremna za povratak na posao.
  • Santa Barbara 2023. godine
Nakon vesti da su princ Hari i Megan Markl konačno predali ključeve kuće Frogmor haus, koje su primorani da se odreknu jer više ne obavljaju kraljevske dužnosti, par se pojavio držeći se za ruke. Ponovo je Megan označila novi početak uz pomoć jednostavne bele košulje, kao porukom – spremna je za sve što sledi!

Trik koji deluje u svakoj sezoni: Kad želi da ostavi POSEBAN UTISAK i pošalje poruku, Megan Markl uvek obuče isto