• BLEJK LAJVLI
Jedna od najpoznatijih stanovnica Njujorka iz zvezda "Tračare" uvek je među prvima koji će probati skoro svaki novi trend.

Zato Blejk, inače ljubiteljka odela, nije odolela kompletu brenda Sergio Hudson sastavljenom od klasičnog sakoa i dubokih pantalona nešto širih nogavica, a ponela ga je sa asimetričnim topom koji otkriva stomak.

Glumica je uz to ponela i neobične sandale s bodljama brenda Christian Louboutin i žuto-belu torbicu kuće Louis Vuitton koja košta čak 8.950 dolara.
  • EŠLI ROBERTS

Amerikanka u Evropi definitivno ume da ostavi utisak svojim modnim odabirima, a to joj je donelo status jedne od najbolje odevenih žena kada je u pitanju street style. Nekadašnja članica grupe Pussycat dolls i radijska voditeljka Ešli Roberts iznova nas oduševljava svojim idejama za kombinovanje boja, a sada je ponovo spojila narandžastu i pink.

Ona je u Londonu viđena u simpatičnoj mini-haljini A-kroja i dugih rukava, romantičnom modelu s vezom u obliku cvetova i listića koji je vrlo efektne boje mandarine. Reč je o haljini Karen Milen od 196 evra, koju je Ešli ponela s torbicom boje fuksije i pink salonkama
  • AMANDA HOLDEN
I popularna britanska voditeljka odlučila se za kratku haljinu s dugim rukavima koja naglašava struk i noge, ali njena nije upotpunosti narandžasta. Amanda se opredelila za model u beloj i boji mandarine, čije su ključne linije i džepovi istaknute crnim prugama i tako na zabavan način i sama ispratila ovaj trend.

Ni Beograđanke joj NEĆE ODOLETI! Groznica BOJE MANDARINE trese influenserke, a ovih dana nosi se ovako