• Džemper
Najjednostavniji i najobičniji džemper je prvo i osnovno, veruje Ana Vintur. Trebalo bi da to bude nešto klasičnog dizajna, što laska vašoj figuri, jednostavne siluete, a idealno je da nosite crnu, braon, tamnoplavu ili sivu boju. Ipak, urednica časopisa Vogue kaže da su prihvatljivi i animal printovi ili letnje boje poput nijanse pomorandže ili maline.
  • Basic pantalone ili suknja
Klasične pantalone ravnog kroja ili jednostavna pencil suknja i već imate nešto što će vam pomoći da izgledate svedeno, a efektno. Možete ih kombinovati s košuljama, bluzama, topovima svih vrsta i uz bilo koju obuću.
  • Mantil
Za prelazno doba godine nema boljeg izbora od jednostavnog mantila, a najpopularniji su trenč mantili koje možete nositi od marta do maja i od septembra do novembra.
  • Obuća koju zaista volite
Visoke štikle, lagane sandale ravnog đona, baletanke, kvalitetne patike... Kod obuće na prvom mestu treba da vam bude to da je udobna, da se u njoj osećate lepo i prijatno i da jedva čekate da je obujete, pa nemojte štedeti za baš taj par obuće koji ste oduvek želeli!
  • Neverovatan nakit
To ne mora da znači da će nakit biti skup – možete nositi nešto što vam je draga uspomena, poklon od osobe koju volite ili čak pletena narukvica koju ste kupili na nekom divnom letovanju. Naravno, kvalitetniji nakit je i bezvremen i pomoći će vam da svaki autfit izgleda bolje.

Nisu skupe, a pretvaraju vas u MODNOG ZNALCA: 5 stvari za koje Ana Vintur kaže da moraju da budu u ormanu svake žene