obratite pažnju!

Ubijaju želju za seksom: 4 stvari koje uništavaju aktivnosti u spavaćoj sobi

0

Seks poboljšava imunitet, pomaže u borbi protiv stresa, smanjuje bol i poboljšava vezu... Ipak, prema anketi koju je sproveo "HealthyWomen", dve trećine žena vodi ljubav samo jednom nedeljno. Koji je glavni razlog zbog kojeg žene ne vide ljubav češće i koja su rešenja, otkriva iz svoga rada s pacijenticama doktorka Hilda Hutčerson sa Univerziteta u Kolumbiji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Umor

Najčešći izgovor je umor. Međutim, i za to postoji rešenje. Osim što se morate naspavati, korisno je i vežbanje, koje će vam dati više energije. Na kraju krajeva, ni seks ne mora biti maratonski, nekad će biti dobar i jedan brzinski.

 

Neraspoloženje

Nije neobično da se strast smanjuje što ste duže u vezi s partnerom. Da biste začinili stvari, probajte sa seksom izvan spavaće sobe, seksi igračke ili eksperimentišite s pozama. Budite svesni da na raspoloženje utiču hormoni, pogotovo uoči menstruacije. Tada je preporučljivo da smanjite unos soli i kofeina u organizam i da pijete puno vode kako biste se osećali bolje. Imajte na umu da i tablete koje uzimate utiču na raspoloženje i seksualnu želju, poput kontracepcijskih tableta.

 

Muškarci primećuju svaku sitnicu u krevetu, ali o ovih 5 nikada ne kažu ni reč

foto: Profimedia

Ljutnja

Manjak seksa može biti i znak nerešenih problema u vezi. Dobra vest je da bi partner mogao biti spremniji na saradnju i rešavanje problema kad bi bio svestan da to vodi do boljeg seksa, na obostrano zadovoljstvo.

 

Dovedite ga do ludila: 3 poze koje će mu pružiti neverovatan užitak (FOTO)

 

Glavobolja

Imajte na umu i da tablete protiv bolova mogu smanjiti želju za seksom, stoga ne bi bilo loše da probate s tabletama koje nadoknađuju magnezijum koje mogu smanjiti učestalost glavobolja.

makonda-tracker