Eksperimentišite

Nestašni izvan spavaće sobe: 4 najuzbudljivija mesta za seks

1
Želite da unesete malo strasti u seksualni život? Uvek morate da eksperimentišete, bilo da su u pitanju novi pokreti u krevetu, različite tehnike predigre ili neotkrivene lokacije!
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Jedan od najboljih načina jeste da budete nestašni na mestima koja su daleko uzbudljivija od spavaće sobe, piše Men's Health Srbija. U istraživanju koje je sprovela kompanija Skyn Condoms otkriveno je da 8 od 10 ljudi starosti od 18 do 34 godine smatra svoj seksualni život zadovoljavajućim.

 

Deo ovih rezultata dolazi i zbog činjenice da se ova ciljna grupa ne boji eksperimentisanja u seksu na različitim lokacijama. Na primer, 78 odsto ispitanika je reklo da su imali seks u svojim dnevnim sobama.

 

Opasnije su nego što mislite: 5 stvari koje NIKAKO ne treba da radite posle seksa

 

Čak troje od četvoro ispitanih je uživalo u akciji pod tušem, a 64 procenta njih u automobilu, a jedan od četvoro ispitanika je isprobalo seksu u vešernici / kupatilu.

 

Možda zvuči začuđujuće, ali seks na plaži nije toliko popularan među parovima. Svega 23 procenta njih je priznalo da su uživali u seksu u peščanom okruženju.

 

Sa sajta Men's Health Srbija preporučujemo još i:

 

Mislite da ne goje, a zapravo su kalorijske bombe: 6 najvećih neprijatelja vitke linije

 

Pravila slojevitog oblačenja: 5 načina da izdominirate ove zime

 

SUPERHRANA ZA NAJSNAŽNIJE: 6 najboljih namirnica za zdravlje svakog muškarca

makonda-tracker