mali trikovi

Neka mu seks sa vama bude nezaboravan: Uradite OVO i misliće na vas kao omađijan!

0
Čak i ako verujete u frazu da je i "loš seks zapravo dobar", sigurno ste svesni da postoji "seks" i "Seks". Evo šta kažu muškarci, šta je potrebno da bi seks bio onaj koji se ne zaboravlja.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mora da postoji "hemija". I čak i ako ste sad prezrivo zakolutali očima, znate da smo u pravu. Ovo je zapravo najvažnije. Morate da se dopadate jedno drugom i na nivou koji je iznad fizičke privlačnosti. Ako to izostane, situacija je manje-više kao kad jedete samo hleb za ručak. Nećete više biti gladni, ali osećaj nije baš da se raspametite.

 

Trebalo bi da budete opušteni. Seks je najintimnije moguće iskustvo koje dvoje ljudi može da deli. Ali, predstavlja i potencijalno "minsko polje" sitnih neprijatnosti. A osoba koja je u stanju da nonšalantno i opušteno pređe preko čudnih zvukova, ili telesnih tečnosti, a da ne izgleda kao da bi najradije pobegla koliko je noge nose ako se desi neka od tih sitnih neprijatnosti je osoba sa kojom vam seksa verovatno nikad neće biti dosta. Jer je svesna svog tela, i ne stidi ga se.

 

Evo šta se dešava ženama koje nemaju redovan seks!

 

Morate da osetite da je partneru stalo i do vašeg zadovoljstva. Ako se osoba sa kojom ste završili u krevetu ponaša kao da joj je cilj samo sopstveno zadovoljstvo, teško da će seks biti za pamćenje. Ali... ako ste oboje puni entuzijazma i želite da udovoljite jedno drugom - to je prava stvar i seks će biti sjajan bez obzira na prethodno (ne)iskustvo.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker