izbegavajte ih

Opasno i neprijatno: 5 mesta na kojima nikako ne bi trebalo da imate seks

0
U naletu požude često zaboravljamo na vreme, ali i na mesto, a upravo je to ono na šta treba da obratimo pažnju. Donosimo vam listu "zabranjenih" mesta na kojima nije pametno prepustiti se strastima.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. U automobilu (tokom vožnje)


Zaboravite na seksi igrice u limenom ljubimcu jer to može biti opasno za vas i za vaš auto, pogotovo ako partnera "zadirkujete" dodirima tokom vožnje.


Prestanite da živite u zabludi: 5 znakova da je vreme za raskid

 

2. Na planinarenju


Otišli ste u prirodu i šetnja je u vama probudila strasti? Ni ne pokušavajte da se prepuštate ovim zadovoljstvima u netaknutoj prirodi jer biste mogli da završite s gomilom ogrebotina, uboda insekta i krpeljima skrivenim ispod kože.

 

3. U javnom bazenu


Odjednom u bazenu nema nikoga i kupalište se ispraznilo, a vama na um padaju "zločeste" ideje. Odustanite pre nego što vam hlorisana voda nadraži oči i ostale delove tela.

 

Otkrivamo: Kako da se zaljubi u vas u samo 3 koraka!

 

4. Na peščanoj plaži


Ideja seksa na plaži možda i jeste romantična, ali u praksi teško izvodljiva i neprijatna jer doslovno nema mesta na koje se pesak neće zavući.

 

Ako ste dobri u krevetu, ovih 5 znakova će vas odati...

 

5. U javnom WC-u


Ne, nikada pa čak ni onda. Seks u javnom WC-u je higijenski neprihvatljiv i opasan, stoga nalet strasti kontrolišite dok ne dođete kod kuće.

makonda-tracker