ISPOVEST JEDNE DEVOJKE

TOG DANA SU SE SVEČANO DOGOVORILI JEDNU STVAR: Shvatila je da se zabavlja sa impotentnim muškarcem — a onda je njihova veza postala BOLJA NEGO IKAD

0

Jedna devojka je u svojoj ispovesti progovorila o svojoj ljubavnoj vezi i problemima seksualne prirode, ali i kako je sve to učvrstilo njihovu vezu.

foto: Shuterstock
foto: Shuterstock

"Zagrcnula sam se pićem i povikala: "Ma o čemu ti to govoriš, pa zašto ja nisam nikad primetila da imaš problema u seksu?"

 

Robert mi je objasnio da ima dijabetes i da je praktično impotentan od 17 godine zbog nekih komplikacija. Da bi postigao erekciju, koristio je tablete. Kad je započeo njegov ljubavni život, svuda je sa sobom nosio pilulicu u novčaniku u slučaju da neki sastanak preraste u nešto više i pojavi se mogućnost seksualnog odnosa. Bila sam zbunjena jer sam do tada mislila da probleme s erekcijom imaju samo stariji muškarci. No, prevarila sam se.

 

Ozbiljna istraživanja objavljena u stručnim časopisima pokazala su da je u svetu svaki četvrti muškarac u dobi ispod 40 godina zatražio lekarsku pomoć zbog erektilne disfunkcije. Robert mi je rekao da je osetio potrebu da sa mnom bude do kraja iskren i da shvatim u kakvu vezu ulazim.

 

Naime, ja sam tad imala 22 godine i zaslužila sam da znam u kakvu vezu ulazim, tako mi je rekao. Moram znati da seks s njim nikad ne može biti spontan, posledica samo strasti. Priznao mi je da je imao dosta problema s dugotrajnim vezama, tačnije, da ih nije uspevao ostvariti, što mu je još dodatno uništilo svako seksualno samopouzdanje.

 

Njegova potpuna iskrenost, spremnost da mi se otkrije do kraja, ma kako to bilo za njega bolno, navela me da i ja njemu otkrijem neke svoje čudne seksualne sklonosti. Naime, rekla sam mu da nikad nisam doživjela orgazam od penetracije nego samo od oralnog seksa. Čak sam mu priznala da sam pre njega često glumila orgazam u vezi.

 

Počeo je da se smeje: "Kakav smo divan par luzera!"

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker