odvažite se

6 novogodišnjih odluka koje će promeniti vaš život nabolje

0

Svako želi savršen seksualni život. A da bi i vaš bio takav u narednoj godini, savetujemo vam da se pridržavate ovih pravila!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Probajte nove stvari
Seks nakon nekog vremena postane rutina. Kako biste ga začinili, odlučite da ćete u Novoj godini probati bar jednu seksi igračku i novu zahtevnu pozu. Učinite nešto što nikada niste probali.

 

Imajte više seksa
Nakon iscrpljujućeg dana, ponekad je teško skupiti zadnje atome snage i baciti se na seks. Mnogi se radije bace na kauč sa daljinskim u ruci. Ali kako biste održavali intimnost, a ujedno i bili u kondiciji, neka u novoj godini alternativa kauču bude seks. Nakon malo fizičke ljubavi, još slađe ćete zaspati.

 

Uživajte više same sa sobom
Retke su osobe koje barem ponekad ne uživaju u solo “seksu”. Ukradite za sebe koji trenutak i uživajte. Otkrivajte svoje telo i oslobodite se napetosti.

 

Jednu maštariju sprovedite u delo
Izaberite fantaziju za koju verujete da će se svideti i vašem partneru i sprovedite je u delo. Ako maštate o seksu sa dva muškarca, ipak savetujemo da o tome ćutite. Ako ipak želite da probate analni seks, verujemo da će partner biti oduševljen, ali ne zaboravite da se dobro informišete pre toga.

 

Oblačite se seksi češće nego do sada
Trenerka i iznošena stara majica su veoma udobni, ali su i pomalo dosadna kućna uniforma. Odaberite jedan dan u nedelji i obucite se više seksi. Zavodljivo rublje, samostojeće hulahopke, haljinica bez gaćica. Partner će sigurno biti oduševljen vašom odlukom.

 

Imajte više samopouzdanja
Odbacite misli i predrasude koje sputavaju vaš seksualni život. Poradite na samopouzdanju i zavolite vaše telo još više. Prihvatite male nedostatke. Njemu ste sigurno lepše kada ste opuštene, srećne i samouverene.

 

 

makonda-tracker