šta čeka vaš znak

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 9. avgusta)

0

Proverite šta vam nosi novi nedeljni horoskop!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Usudite se da budete drugačiji baš kad se Sunce u Lavu nađe nasuprot Saturnu u Vodoliji početkom ove nedelje! Ne dozvolite pritisku društva da vas udalji od vaših kreativnih snova i spreči vas da se ispoljite. Vredeće kad se potrudite, pa makar vas negativno komentarisali i zagledali.

 

Finansijsko stanje možda neće biti najpovoljnije, posebno pred vikend. Zabavljali ste se ovog leta, ali sad je vreme da se plate računi. Vodite računa o novcu i uskratite sebi poneko sitno uživanje.

 

Nedelja se završava burno kad Mesec uđe u znak Lava u nedelju. Nedelja veče će biti odlična noć za započinjanje novih kreativnih projekata, izlaske i zaljubljivanje. Biće zabavno!

 

BIK

 

Vaša nedelja počinje romantičnim danima, što će se posebno odraziti u utorak. Uživajte u dobrim vibracijama, posebno kad su u pitanju veze ili ljubavni susreti koji čine da se osećate živima.

 

Ipak, ovo neće potrajati, pa već u petak možete da očekujete tenziju i nađete se između traženja sopstvenog identiteta i potrebe da komforom i sigurnpšću. Ova mala pobuna će vam možda pokvariti neke odnose, ali će vam pomoći da shvatite šta vam stvarno treba.

 

Ostanite kod kuće i pobrinite se za svog privatni život kada Mesec u nedelju uđe u Lava. Negujte dete u sebi, dajte sebi ljubav i pažnju. Uradite za sebe nešto što ste voleli kad ste bili dete, prijaće vam.

 

Astrologija utiče na to koliko IMAMO STILA: Ova tri horoskopska znaka nepogrešivi su kad je u pitanju MODNI UKUS

 

BLIZANCI

 

Vaša nedelja počinje pomalo frustrirajuće kad se Sunce u Lavu sukobi sa Saturnom u Vodoliji ovog ponedeljka. Izazovi vam slede, sa sve idejama koje se teško sprovode u delo. Imaćete problema da izrazite svoje mišljenje, pa morate učiti kako da to uradite na najbolji način po sebe.

 

U utorak će vam možda srce biti slomljeno. Želećete svoj mir, ali ne možete se izlečiti ako nastavite da komunicirate s osobom koja vas je povredila. Presecite veze kako biste se malo oporavili.

 

Najbolje će biti ako otputujete nekud. Izlaženje iz kuće može biti dobro za vas, da proširite vidike i odmorite um. Čitajte, družite se s prijateljima...

 

RAK

 

Više vam nije strano "davanje" drugima. Ipak, u redu je biti malo sebičan i za sebe uzeti više nego što ste dali. Prvo brinite o sebi, o svom samopoštovanju i samopouzdanju. Ne morate sve dati drugom.

 

Petak donosi zavrzlame u vašoj grupi prijatelja, kada će neki lažni prijatelji poželeti da iskoriste vašu dobru prirodu i podmetnu vam nogu. Ne dajte nikome da vam nametne osećaj krivice i da pomislite da manje vredite.

 

Iako ćete biti u iskušenju da šopingujete dok ne padnete s nogu, razmislite i racionalno posmatrajte novac. Fokusirajte se na štednju više nego na stvar koja bi vas samo trenutno učinila srećnima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Potreba da budete glavni može vam se obiti o glavu. Iako želi te da budete vođa, neko i nešto vas gura u stranu, da budete više deo tima. Stavite ego po strani i uradite ono što je najbolje za kolektiv.

 

Neočekivana promena na poslu malo će vam udariti na ego i reputaciju. U haosu ostanite mirni, jer dramatična reakcija će škoditi vašem imidžu i karijeri.

 

Srećom, nedelja donosi svež i nov početak. Ovo je dan za počinjanje novih projekata, dobar prvi utisak. Naći ćete mir i sreću kada vodite računa o sebi prvo, posebno o svom telu.

 

Radite u svom interesu i bićete nagrađeni.

 

DEVICA

 

Venera u Devici utiče divno na početak vaše nedelje. Nova veza donosi vam priliku da proširite um, vidike, učite nove stvari o sebi i svetu. Menjate pogled na stvari i prihvatite to!

 

Ovo će posebno biti izraženo u petak. Ako se držite samo starih principa, to će vas sprečiti da dobijete divne nove stvari. Ne dajte da vas vaša unutrašnja drama spreči da propustite širu perspektivu. Ostanite otvoreni za nove ideje.

 

Nedelja je divna stvar za maštanje kad Mesec bude u znaku Lava. Provedite dan sami, brinite o sebi. Kad se prepustite fantaziranju, doći ćete na pregršt novih ideja i otkrićete nove talente. Fokusirajte se na sebe.

 

 

VAGA

 

Ponedeljak počinje malo frustrirajuće, a osećate se kao da ne možete da se izrazite zbog socijalnog pritiska i straha od osude. Mislite da vas grupa prijatelja ne ceni dovoljno. Nađite nove prijatelje koji će vas ohrabriti da rastete.

 

Utorak nosi intenzivnost i intimu, a vaša veza se podiže na viši nivo. Mali preporod vaše ljubavi će vam pomoći da zaboravite na stare veze i okrenete se divnoj ljubavnoj budućnosti.

 

Nedelja se završava pozitivno, Mesec utiče povoljno na društveni aspekt vašeg života; upoznajete nove ljude, pomažete drugima... 

 

ŠKORPIJA

 

Vaša nedelja počinje dobro kad je u pitanju društveni aspekt. Možda nađete novu simpatiju iz kruga kolega ili nekog bliskog vašim prijateljima. Odličan period za prijateljstvo, ali i nešto više.

 

Petak pak donosi tenziju i promene, konflikte i takmičenje na poslu. To može uticati i na vašu reputaciju. Održite mir i nađite dogovor kako se ne bi izjalovilo nešto važno na profesionalnom planu. Vodite bitke mudro.

 

Dugoročni ciljevi su došli na red. Mesec utiče na plan vaše karijere i ohrabruje vas da mislite o tome šta želite da postignete profesionalno. Pitajte sebe po čemu biste hteli da vas pamte i iskoristite to kao parametar za buduće akcije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Zapitajte se šta se borite, šta vam je primarno i u šta verujete. Možete uđi u konflikt sa osobom koja svet vidi samo crno-belo. Pokušajte da promenite njihovo mišljenje i po cenu strastvenog arfumenta.

 

Naučite svoju lekciju, a to je da ne dozvolite tvrdoglavnosti da vas spreči da rastete i razvijate se. Vi širite um, ali morate vežbati kako da poboljšate i sopstveni život.

 

Proširite horizonte. Novi mesec utiče na filozofski aspekt vašeg života, podstiče da radite stvari koje će oplemeniti vaš život. Prošle godine ste se osećali kao kažnjeni, zato iskorisite vreme da nadoknadite sve šta ste propustili. Otputujte.

 

JARAC

 

Davanje je briga o drugima i sebi, ali imaćete problema da delite s drugima, posebno kad je reč o novcu. Deljenje finansija možete biti problem za vas, posebno ako želite da se skroz osamostalite.

 

Utorak donosi uzbuđenje i ohrabruje vas da otvorite um i govorite iskreno o svojim emocijama. Izrazite sebe, biće vam lakše i osetićete se živima. Zabavite se!

 

Vaša nedelja se završava pozitivno, a Mesec utiče na intimni aspekt, pa vam pruža šansu da stvorite nove veze ili produbite odnose sa nekim. Pripremite se za emocionalni preporod i spremite za pozitivne promene u životu. Odmorite se!

 

 

VODOLIJA

 

Vaša nedelja počinjee napeto. Konflikti, tajni neprijatelji ne dozvoljavaju vam da rastete kao osoba i sazrite. Stavite razlike po strani i trudite se da dođete do rešenja.

 

Kako se borba nastavlja kod kuće, biće konflikata i u porodici kad poželite da načinite neke promene. Budite razumni i trudite se da održite mir u domu.

 

Srećom, nedelja se završava harmonično. Mesec utiče na aspekt partnerstva  i pdostiče vas rešite sve svađe i tenzije. Budite spremni na kompromirs i miran razgovor. Partner vam je saveznik.

 

RIBE

 

Kad imate nekoga s kim ćete pričati, to zaista pomaže i ne odgurujte ljude od sebe. Pričajte, poverite nekome svoje ideje s poverenjem i pomoći će vam da ih obistinite. Partner iz vas izvlači ono najbolje.

 

Kad pratite rutinu, postaje vam dosadno. Imate priliku od petka da razmrdate stvari, isprobavate nove ideje. To će vam poboljšati rutinu, doneti uzbuđenje i zabavu.

 

Vaš trud za zdravijim navikama se isplaćuje i vidi i na vašem telu, na vašem licu, a pomoći će vam da se osećate fenomenalno. To će vam pomoći pri fokusiranju na ispunjavanju dogoročnim ciljeva, ali idite korak po korak!

makonda-tracker