šta čeka vaš znak

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 9. avgusta)

0

Proverite šta vam nosi novi nedeljni horoskop!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Potreba da budete glavni može vam se obiti o glavu. Iako želi te da budete vođa, neko i nešto vas gura u stranu, da budete više deo tima. Stavite ego po strani i uradite ono što je najbolje za kolektiv.

 

Neočekivana promena na poslu malo će vam udariti na ego i reputaciju. U haosu ostanite mirni, jer dramatična reakcija će škoditi vašem imidžu i karijeri.

 

Srećom, nedelja donosi svež i nov početak. Ovo je dan za počinjanje novih projekata, dobar prvi utisak. Naći ćete mir i sreću kada vodite računa o sebi prvo, posebno o svom telu.

 

Radite u svom interesu i bićete nagrađeni.

 

DEVICA

 

Venera u Devici utiče divno na početak vaše nedelje. Nova veza donosi vam priliku da proširite um, vidike, učite nove stvari o sebi i svetu. Menjate pogled na stvari i prihvatite to!

 

Ovo će posebno biti izraženo u petak. Ako se držite samo starih principa, to će vas sprečiti da dobijete divne nove stvari. Ne dajte da vas vaša unutrašnja drama spreči da propustite širu perspektivu. Ostanite otvoreni za nove ideje.

 

Nedelja je divna stvar za maštanje kad Mesec bude u znaku Lava. Provedite dan sami, brinite o sebi. Kad se prepustite fantaziranju, doći ćete na pregršt novih ideja i otkrićete nove talente. Fokusirajte se na sebe.

 

 

VAGA

 

Ponedeljak počinje malo frustrirajuće, a osećate se kao da ne možete da se izrazite zbog socijalnog pritiska i straha od osude. Mislite da vas grupa prijatelja ne ceni dovoljno. Nađite nove prijatelje koji će vas ohrabriti da rastete.

 

Utorak nosi intenzivnost i intimu, a vaša veza se podiže na viši nivo. Mali preporod vaše ljubavi će vam pomoći da zaboravite na stare veze i okrenete se divnoj ljubavnoj budućnosti.

 

Nedelja se završava pozitivno, Mesec utiče povoljno na društveni aspekt vašeg života; upoznajete nove ljude, pomažete drugima... 

 

ŠKORPIJA

 

Vaša nedelja počinje dobro kad je u pitanju društveni aspekt. Možda nađete novu simpatiju iz kruga kolega ili nekog bliskog vašim prijateljima. Odličan period za prijateljstvo, ali i nešto više.

 

Petak pak donosi tenziju i promene, konflikte i takmičenje na poslu. To može uticati i na vašu reputaciju. Održite mir i nađite dogovor kako se ne bi izjalovilo nešto važno na profesionalnom planu. Vodite bitke mudro.

 

Dugoročni ciljevi su došli na red. Mesec utiče na plan vaše karijere i ohrabruje vas da mislite o tome šta želite da postignete profesionalno. Pitajte sebe po čemu biste hteli da vas pamte i iskoristite to kao parametar za buduće akcije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker