šta čeka vaš znak

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 9. avgusta)

0

Proverite šta vam nosi novi nedeljni horoskop!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Usudite se da budete drugačiji baš kad se Sunce u Lavu nađe nasuprot Saturnu u Vodoliji početkom ove nedelje! Ne dozvolite pritisku društva da vas udalji od vaših kreativnih snova i spreči vas da se ispoljite. Vredeće kad se potrudite, pa makar vas negativno komentarisali i zagledali.

 

Finansijsko stanje možda neće biti najpovoljnije, posebno pred vikend. Zabavljali ste se ovog leta, ali sad je vreme da se plate računi. Vodite računa o novcu i uskratite sebi poneko sitno uživanje.

 

Nedelja se završava burno kad Mesec uđe u znak Lava u nedelju. Nedelja veče će biti odlična noć za započinjanje novih kreativnih projekata, izlaske i zaljubljivanje. Biće zabavno!

 

BIK

 

Vaša nedelja počinje romantičnim danima, što će se posebno odraziti u utorak. Uživajte u dobrim vibracijama, posebno kad su u pitanju veze ili ljubavni susreti koji čine da se osećate živima.

 

Ipak, ovo neće potrajati, pa već u petak možete da očekujete tenziju i nađete se između traženja sopstvenog identiteta i potrebe da komforom i sigurnpšću. Ova mala pobuna će vam možda pokvariti neke odnose, ali će vam pomoći da shvatite šta vam stvarno treba.

 

Ostanite kod kuće i pobrinite se za svog privatni život kada Mesec u nedelju uđe u Lava. Negujte dete u sebi, dajte sebi ljubav i pažnju. Uradite za sebe nešto što ste voleli kad ste bili dete, prijaće vam.

 

Astrologija utiče na to koliko IMAMO STILA: Ova tri horoskopska znaka nepogrešivi su kad je u pitanju MODNI UKUS

 

BLIZANCI

 

Vaša nedelja počinje pomalo frustrirajuće kad se Sunce u Lavu sukobi sa Saturnom u Vodoliji ovog ponedeljka. Izazovi vam slede, sa sve idejama koje se teško sprovode u delo. Imaćete problema da izrazite svoje mišljenje, pa morate učiti kako da to uradite na najbolji način po sebe.

 

U utorak će vam možda srce biti slomljeno. Želećete svoj mir, ali ne možete se izlečiti ako nastavite da komunicirate s osobom koja vas je povredila. Presecite veze kako biste se malo oporavili.

 

Najbolje će biti ako otputujete nekud. Izlaženje iz kuće može biti dobro za vas, da proširite vidike i odmorite um. Čitajte, družite se s prijateljima...

 

RAK

 

Više vam nije strano "davanje" drugima. Ipak, u redu je biti malo sebičan i za sebe uzeti više nego što ste dali. Prvo brinite o sebi, o svom samopoštovanju i samopouzdanju. Ne morate sve dati drugom.

 

Petak donosi zavrzlame u vašoj grupi prijatelja, kada će neki lažni prijatelji poželeti da iskoriste vašu dobru prirodu i podmetnu vam nogu. Ne dajte nikome da vam nametne osećaj krivice i da pomislite da manje vredite.

 

Iako ćete biti u iskušenju da šopingujete dok ne padnete s nogu, razmislite i racionalno posmatrajte novac. Fokusirajte se na štednju više nego na stvar koja bi vas samo trenutno učinila srećnima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker