ASTRO

Dnevni horoskop za 15. maj: Blizance čeka romantični izlazak, a Ribe nova ljubav

0

Saznajte šta su vam planete pripremile... 

foto: Anna Tryhub/Shutterstock
foto: Anna Tryhub/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Zadovoljno trljate ruke, jer je prethodna nedelja bila uspešna na finansijskom planu. Konačno vidite prave rezultate vašeg dugotrajnog truda. Partner vam može prirediti ljubomorne scene i ne pokazuje dovoljno razumevanja za vaše poslovne obaveze. Pokušajte da smirite situaciju. Povišena temperatura.

 

Bik

 

Dominantna tema ovog dana je rekapitulacija poslovnih pregovora koji će odrediti duži vremenski period u okviru vaše karijere. Iskoristite vreme da detaljno smislite plan za narednu nedelju. Bikovi uživaju u čarima nove ljubavne veze i prepuštaju se nežnostima sa novim partnerom. Pojava ekcema.

 

 

Blizanci

 

Povremeni problemi koje su vam zadavali neki poslovni saradnici sada su iza vas. Novi uslovi poslovanja podrazumevaće novi tim saradnika. Blizanci koji su u braku, danas mogu da prirede iznenađenje svojoj voljenoj osobi. To može biti romantičan izlazak u intimnoj atmosferi. Glavobolja.

 

Rak

 

Rakovi koji se bave privatnim biznisom više su nego zadovoljni prvim finansijskim rezultatima njihovog poslovanja. Poseban uspeh očekuje vas u radu sa klijentima i u okviru uslužnih delatnosti. Slobodni Rakovi mogu da da upoznaju veoma privlačnu osobu, koja je pomalo neobična i koja svojim ekscentričnim ponašanjem može potpuno da ih zbuni. Nesanica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker