ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Veliki LJUBAVNI HOROSKOP za jun i jul: Jedan znak će se LUDO ZALJUBITI, a kome će se veza "ljuljati"?

0

Dvomesečni horoskop je pred vama, pogledajte šta vam zvezde poručuju 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan

 

Prva polovina juna donosi razrešenje svih problema na polju ljubavi, a posebno lep period mogu da očekuju Ovnovi koji su u vezama i brakovima! Slobodni Ovnovi mogu očekivati poznanstvo sa osobom koja je rođena u znaku Jarca, Bika ili Raka. Period od 1. do 13. juna doneće puno flerta i nepredvidivih situacija u ljubavi.

 

Moguće je zahlađenje prema partneru. Od sredine juna do kraja jula imaćete utisak da vas sudbina opet iskušava po pitanju nekih osoba iz prošlosti. Može vas privući osoba koja ima suprotne osobine od vaših. Moguće je da će se vaše poimanje ljubavi i neke veze malo poljuljati pa ćete biti na testu do 10. juna.

 

 

Bik 

 

Bikovima početak avgusta donosi veoma lepe aspekte i bolju energiju nego u prethodnom periodu odakle će i rešiti mnoge svoje probleme sa partnerom. Slobodni Bikovi osetiće veliko olakšanje i nalet svežeg vazduha i promena pa je moguće da će na nekom putu upoznati ljubav svog života ili ući u vezu sa osobom iz inostranstva ili one koje često putuje u znaku Vage, Blizanca ili Strelca, prepustite se ovoj energiji dozvolite da vam se desi ono o čemu sanjate. U drugoj polovini juna posebno u periodu od 14. do 24. imaćete utisak da vas prošlost proganja, ali ne dozvolite osobama iz prošlosti da vas koče.

 

Veliki ljubavni horoskop za jun
Veliki ljubavni horoskop za junfoto: Shutterstock/ezhenaphoto

 

Blizanci 

 

Ovaj mesec počinje veoma zanimljivo! Moguće je da ćete se više opustiti, lakše ćete shvatiti neku situaciju sa partnerom ali je moguće da će vam smetati partnerova prevelika opuštenost i sklonost flertu. Posebno između 7. i 10. juna moguće su razmirice! Na vama je da preduzmete inicijativu za poboljšanje ljubavne veze uz pomoć seksualnosti Jarca. Druga polovina meseca može vratiti neki stari problem u vezu a slobodnim Blizancima može doneti povratak na staro, posebno ženskim pripadnicama znaka.

 

Rak 

 

Rakovima jun donosi rasterećenje, ali i par izazova kada je ljubav u pitanju. Uživaćete u svom ljubavnom životu uz mnogo udvaranja. Može se desiti da u periodu od 2. do 14. jula uđete u vezu sa nekim ko vam je do sada bio prijatelj.

 

 

Nakon 16. juna moguće je da ćete osetiti blagi zastoj u odnosu. Venera iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva, učiniće vas veoma aktivnim na tom planu pa partneru može zasmetati vaša preterana lepršavost. Javiće se sumnje ali je moguće da nećete preterano mariti za lošu komunikaciju! Ukoliko ste već u vezi, možete očekivati da veza napreduje brže. Povoljan period očekuje sve Rakove koji planiraju putovanje.

 

Lav 

 

Početak juna biće veoma tajanstven i emotivan. Iako volite čiste odnose, može vam se desiti da počnete da igrate igrice ili se dvoumute između partnera i još nekog! Nisu isključene ni tajne veze ali se pripazite jer nakon 14. jula mnoge istine će izaći na videlo! Ovog meseca se srećete sa uticajnim i prestižnim osobama i možete naći ljubav na tim sastancima. Slobodni Lavovi biće u mogućnosti da uđu u romantične veze iako sada ganjaju svoje ambicije u pogledu karijere.

 

Veliki ljubavni horoskop za jul
Veliki ljubavni horoskop za julfoto: Shutterstock/sivilla

 

Vaga 

 

Očekuje vas veoma važan zadatak kada je ljubav u pitanju a to je da odolite flertu koji će vas pratiti gde god krenete. Venera iz lepršave Vage i vašeg astrološkog polje partnerstva doneće pomalo dvoumljenja ali i tajnih igrica u odnosima i vezama. Slobodne Vage imaće mnogo mogućnosti da započnu ljubavnu vezu u toku ovog meseca. Do sredine meseca trebalo bi da pripazite kada je ljubav u pitanju da se ne otrgnete kontroli. Iako će vas vući ova energija i moguće da ćete upoznati nekog veoma privlačnog ko je možda čak i zauzet bilo bi dobro da u periodu od 14. do 28. juna ne ulazite ni u šta novo već sačekate jul da se neke stvari razreše.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker