pažnja!

Obratite pažnji na ova dva dana: Stižu problemi u ljubavi i samopouzdanju zbog kvadrata Venere i Neptuna

0

Kvadrat Venere i Neptuna od 26. do 29. oktobra doneće poteškoće u nekim aspektima u životu. Dakle, ovaj aspekt uticaće na vaše samopouzdanje, kao i to da je povezan sa nesigurnostima i razočaranjem u ljubav. Takođe dosta će promeniti i način na koji volimo sebe i druge.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osobe koje su idealizovale svog partnera sada će imati problem sa tim da će se razočarati, jer zbog idealizacije i zablude u koju su upali nisu uviđali greške koje su bile očigledne. Međutim i osobe koje su sa partnerima sada će imati manje razumevanja za drugu osobu, može se desiti da odbacuju autentičnost partnera što će prouzrokovati probleme.

Najizazovnije biće onima koj traže novu i pravu ljubav, jer zbog ovog kvadrata oni će imati problema sa samopozdanjem tako da ovaj kvadrat Neptuna i Venere nije povoljan aspekt za početke. Tako da početak veze ostavite kada prođe ovaj tranzit. 

 

Najbolje bi bilo da ova dva dana posvetite sebi, da mislite o vašim postupcima i primenite najbolja rešenja za vaš život kako bi u svemu uživali posle tranzita. Ostanite pozitivni i fokusirani na samopouzdanje!

 

 

 

makonda-tracker