Reakcije će biti burne

Do 17. jula zvezde savetuju i one koji još uvek ne znaju kako će iskoristiti odmor: Kratak period velikih osvajanja i gubitaka

0

Opozicija Sunca i Meseca preko ose Rak-Jarac, uz prelazak Meseca preko Plutona, veoma će uticati na emotivni život, porodične odnose, kao i unutrašnju dualnost. Naime, biće pokrenute mnoge priče, započećete proces odvajanja, odricanja od nečega (ili nekoga), ali i proces gubitka koji donosi dobitak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od ponedeljka, Mesec iz znaka Jarca ulazi u znak Vodolije, odmah nakon punog Meseca (u nedelju), a istog dana kada i Sunce bude pravilo opoziciju sa Plutonom. Ova izazovna situacija opisuje određeni događaj koji koliko god stresan bio, za sobom nosi jednu veliku i korenitu promenu.

 

Odnos Sunca i Plutona (opozicija koja se događa u ponedeljak) može doneti neki gubitak... Planeta rođenja i planeta smrti sada su jedna naspram druge. Život protiv smrti, svetlo (Sunce) protiv tame (Pluton)... Ovaj će aspekt izazvati burne reakcije.

 

Vladavina Koze i pun Mesec od 9. jula? Stanite, razmislite, promenite taktiku ako je ovo vaš cilj

 

Najviše će delovati na porodične odnose, na određene situacije u kojima će se zahtevati da se neki odnosi raščiste ili završe. Neće biti prijatni, neće biti lagani, jer sa Plutonom ništa nije lagano, ni površno. Ono što ste se trudili dugo vremena da izbegnete, zbog balansa, mira, zbog dobrih međuljudskih odnosa, sada će biti na ispitu, jer na kraju nijedan odnos nije dobar ako je zasnovan na izbegavanju problema. Sada se mora preći preko određenog događaja ili situacije, ući u nju, reći iskreno mišljenje i onda se suočiti sa posledicama.

 

Ovaj je aspekt poput starog visećeg mosta, koji je jedini put za prelazak na drugu stranu. Naći ćete se ispred drvenog mosta, gledaćete koliko je nestabilan i rizičan za bilo kakav prelazak, ali isto tako bićete suočeni da uđete u taj rizik prelaska, jer drugog puta nema.

 

Usudite se, zakoračite i sigurno ćete preći na drugu stranu, jedino što će se neki mostovi porušiti, bez mogućnosti vraćanja, kod drugih će malo biti oštećeni, kao i osećanja, ali stajaće most možda još jači i još stabilniji nego što je bio. Tema čestih konflikta mogu biti nasledstva (dobici od smrti - Pluton) ili porodični biznis, porodična imovina.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker