Zanimljivo

Sekstil između Merkura u petom i Venere u trećem zodijačkom znaku: Novi sustreti sa mladim ili mladolikim osobama koji obećavaju

0

Krajem nedelje, Mesec u Jarcu obrazuje inkonjunkciju sa Merkurom. To je razlog zašto raste podložnost promenama raspoloženja. Neki mogu iznenada da sretnu ili ostvare kontakt sa starom simpatijom...

 

Ovnovi, Bikovi, Blizanci...

foto: Profimedia

OVAN

 

Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi, u trećem a Merkur u petom polju doprinose vašoj popularnosti kod suprotnog pola. Ako često putujete zbog posla, možete da očekujete uvećanje prihoda.

 

BIK

 

Vaš vladalac Venera u drugoj i Merkur u četvrtoj astrološkoj kući, nagoveštavaju obnovu veze sa bivšim partnerom. Novac stiže, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili ste privatnik. Novac stiže, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili ste privatnik.

 

BLIZANCI

 

Pozicija vašeg vladaoca Merkura, u kvadratu sa Uranom u polju neočekivanih situacija, opominje da budete oprezniji za volanom, dok vam Venera u vašem znaku donosi nove susrete i poznanstva.

 

Zbog oslabljene pozicije Marsa: Ljubav kao da uvek prva ispašta...

 

RAK

 

Sekstil između Venere u astrološkoj kući tajni i Merkura u Lavu upozorava da tajna romansa sa osobom s posla može da izbije na svetlost dana. Moguć dogovor o isplativom poslu sa strancima.

 

LAV

 

Venera u 11. polju i Merkur u vašem znaku čine vas popularnim i omiljenim u društvu suprotnog pola, a moguć je i susret sa starom simpatijom. Uspeh se smeši naučnicima, umetnicima i sportistima.

 

DEVICA

 

Vaš vladalac Merkur u 12. astrološkoj kući i Venera u kući karijere, donosi vam ponude za paralelne ili honorarane poslove koje ne bi trebalo da odbijate. Nastavak saradnje sa strancima.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker