Zvezde otkrivaju

Leto za pamćenje: Od čitavih 12 znakova, 1 će dobiti sve

0

Kako je godina odmicala, najviše šansi za ostvarenje svih želja u jednom periodu mislili smo da ima Ovan. Međutim, stanje na nebu se promenilo, te sada dolazimo do sledećeg zaključka...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Budite spremne da u narednih nekoliko meseci na svakom koraku osvajate, te da ćete biti i pretrpani raznim ljubavnim ponudama, drage Device! Naime, tokom juna na Devicu ima veliki uticaj retrogradni Saturn, koji će nepovoljno delovati na polje posla, u ljubavi će vam se otvarati sva vrata.

 

Ne treba ni da pokucate, jer će ponude dolaziti sa svih strana, dok zauzetete Device mogu da očekuju dodatni naboj strasti u vezi.

 

Kineski mesečni horoskop: Jin energija Vatrenog Petla protiv jang energije juna - sudar koji donosi toplinu

 

Jul je posebno povoljan jer će se a usamljeni pripadnici ovog znaka zabavljati kao nikada pre. Sve ono o čemu su Device maštale na planu ljubavi, konačno će se realizovati u toku ovog meseca. Imajte u vidu da se može javiti neka stara ljubav, ili ostvariti veza sa osobom koju poznajete duži vremenski period, a sa kojom se do sada nije ništa desilo.

 

Avgust je rezervisan za strast, a na vama je samo da se prepustite flertu i pogledima... Naravno, pametno birajte i iskoristite svaki momenat!

makonda-tracker