Prelazak Merkura i Venere preko 2. i 3. znaka...

Iako će ove promene svi osetiti: Zvezde znaju kako da se sakrijemo od intriga dok čekamo ljubav i novac

0

Napeti aspekti koje Merkur obrazuje sa Neptunom i Saturnom, opominju da pripazite na vredne predmete, kreditne kartice, ključeve, automobile, ali i da ne budete brzopleti, kako neki mejl ili SMS poruka ne bi završila na pogrešnoj adresi. Budite oprezniji ukoliko sklapate nove poslove, potpisujete ugovore, prihvatate prijateljstva na društvenim mrežama, planirate saradnju sa nekim rođakom...

 

Ovan, Bik, Blizanci...

foto: Profimedia

OVAN

 

Venerin sekstil sa vašim vladaocem Marsom najavljuje strastvene susrete, a aspekt sa Merkurom nove kontakte i poznanstva. Tajna ili paralelna veza može da izbije na svetlo dana.

 

BIK

 

Na kraćem putu ili preko društvene mreže možete da upoznate zanimljivu, mlađu osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Možete da očekujete priliv novca, ako ste privatnik.

 

BLIZANCI

 

Aspekti vašeg vladaoca Merkura podstiču vašu želju za napredovanjem u karijeri, pri čemu bi trebalo da obratite više pažnje šta i kome pričate. Romantična veza sa kolegom.

 

RAK

 

Pozicija vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija, nagoveštava mogućnost kontakta ili susreta sa starom simpatijom. Klonite se tračeva i intriga, zaobiđite u širokom luku neke osobe na poslu.

 

LAV

 

Vladalac vašeg polja novca, Merkur, pod uticajem Venere i Jupitera donosi vam poznanstvo sa zanimljivom osobom, najverovatnije preko nekih poslovnih kontakata sa strancima.

 

DEVICA

 

Spremite za iznenađenja na emotivnom planu, budući da vaš vladalac Merkur, obrazuje izazovan aspekt sa vladaocem vaše kuće partnerskih odnosa, Neptunom, planetom ljubavnog zanosa.

 

Šta ste sve spremni da uradite u krevetu? O ovakvim igricama maštaju horoskopski znaci (FOTO)

 

VAGA

 

Ojačana pozicija vašeg vladaoca Venere i planete koja upravlja astrološkim poljem tajni, donosi vam romantičan susret sa lekarom ili umetnikom. Možete da očekujete priliv novca.

 

ŠKORPIJA

 

Opozicija između vašeg vladaoca Marsa, oslabljenog u Raku i Saturna u astrološkoj kući posla, ne utiče najbolje na vaše finansije. Moguća obnova veze sa starom simpatijom.

 

STRELAC

 

Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Merkur, simbol biznisa, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera, povećava šanse da vam se dopadne neko ko je zauzet. Priliv novca.

 

JARAC

 

Napet aspekt između Markura i vašeg vladaoca, Saturna, planete čekanja i prošlosti, u vaš život može da privuče osobu iz prošlosti. Ako ste zauzeti, partner je sumnjičav i ljubomoran.

 

VODOLIJA

 

Venera, planeta novca, blizu Merkura u astrološkoj kući kreativnosti, može da vam donese uvećanje prihoda, naročito ako sste umetnik ili sportista. Romantičan susret na kraćem putu.

 

RIBE

 

Merkur, planeta koja upravlja vašim ljubavnim životom, pod uticajem vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, nagoveštava ulazak u romansu s nekim s kim ste nekada bili bliski.

makonda-tracker