Iz dana u dan, do 12. juna

Sedmica ljubavnih varnica: Mars samo što je ušao u znak Raka, kad eto i Venere, promenila bi znak...

0

Venera će ove sedmice da uđe u znak Bika, a Merkur, kao i uvek, ne propušta ništa što je aktuelno, pa će i on ući u znak svog sedišta, u Blizanace.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mars se nalazi u znaku pada, ali je Veneri i Merkuru prilično dobro u znacima svoga sedišta (Venera u Biku, Merkur u Blizancima). Mars će narednih mesec i po do dva meseca biti vrlo nestabilan, ne samo zato što je sam znak Raka nestabilan, već i što je njegov dispozitor svaka dva i po dana menja znak, pa samim tim i utiče na promenljivo stanje snage volje, energije i pokretačke akcije.

 

Budite oprezni kod novih poslova, nemojte započinjati neke nove projekte, jer Mars, planeta koja govori o poslu i vašim snagama, nije u najstabilnijoj poziciji. Međutim, ono što vas već drugog dana sedmice očekuje je Venerin ulazak u znak Bika, pa će ona svojim sekstilnim aspektom bar u ljubavnom smislu olakšati situaciju i doneti neke nove susrete.


Kada jednom uđu u vaš život teško se zaboravljaju: Ovo su najharizmatičnije dame u horoskopu
 

Utorak može biti pomalo konfuzan, posebno kada je komunikacija u pitanju. Vodite računa šta pričate i izbegavajte nepotrebne konflikte. Merkur je na poslednjem stepenu Bika, pa daje osećaj nesigurnosti, izgubljenosti i slabe koncentracije. Ali nije sve tako strašno, Merkur vlada Blizancima, pa i ako se dogodi neki nesporazum, okrenite sve na šalu, zaboravite svoj ego i našalite se na svoj račun. Toga dana se ne preporučuju kraća putovanja bez preke potrebe.

 

A od srede, Merkur menja znak i nalazi se na svom terenu, u svom sedištu, pa će se u skladu sa njim i razvijati vaše potrebe. U narednom periodu može vam se javiti želja za nekim dodatnim obrazovanjem, usavršavanjem. Bićete radoznali, željni znanja, novih informacija i raznih priča. Knjiga u ovom periodu može biti najbolji način za opuštanje, a oni koji se bave izdavaštvom i prodajom, mogu očekivati boljitak u poslu.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker