Venera pojačava senzualnost i snagu zavođenja

Ljubav u junu: Ovom znaku u braku ili čvrstoj vezi mnogo je bolje nego u tajnoj ili novoj vezi

0

Da li će vas u junu pogoditi ljubavna strelica ili ćete pak patiti i prisećati se trenutaka koji su obeležili vašu vezu?

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

foto: Profimedia

VAGA

 

Tokom juna 2017. godine posao i novac imaju značajnu ulogu i ostaće vam malo vremena za razmišljanje o ljubavi. Na prvom mestu to će biti razgovori o novcu, poslu i zajedničkim obavezama. Voljena osoba želi napredovati u poslovnom ili društvenom svetu i može vas podržati u ostvarenju vaših poslovnih ciljeva ili i sama može ostvariti takve ciljeve. Ako je vaša ljubavna priča strastvena i zadovoljni ste, tokom juna biste mogli da imati poteškoća u komunikaciji ili biste zajedno mogli prolaziti kroz određene poteškoće koje donose brige. Na sreću, ove neugodnosti neće duže potrajati.

 

ŠKORPIJA

 

Jun 2017. godine obećava vam sreću u ljubavi. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpije ulazi u kuću parova 6. juna, tu ostaje sve do 5. jula 2017. godine. Uz ovakav uticaj imatćete puno pažnje za dati i za primiti. Vaše reakcije biće vedrije i harmoničnije, bolje ćete videti kvalitete kod voljene osobe i u potpunosti ćete uživati u njenom društvu. Ako niste u vezi, imaćete dovoljno sreće da upoznate nekog ko će vam se sviđati. Ponuda neće nedostajati. Osim toga, jun ima naglasak na seksualnost: između Neptuna (smeštenim u kući seksa Škorpije), Marsa (planet strasti) i natalnog Sunca Škorpije konfiguracija je puna emocija i senzualnost je rođena.

 

STRELAC

 

Ljubav će biti glavna tema kroz prve dve dekade jula 2017. godine. Sunce i Merkur nalaze se u kući veza Strelca. Voljena osoba primiće puno pažnje od vas i biće centar vašeg sveta. Ljubavni život biće vam važniji od bilo čega drugog. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući obaveza Strelca i postoji povezanost između posla, obaveza i osećanja, najverovatnije u pozitivnom smislu: možda ćete s voljenom osobom raditi na nečem zanimljivom ili ćete biti u romantičnoj vezi s osobom iz poslovnog okruženja. Mars, vladar kuće erotike, smešten je u 8. kući Strelca i može aktivirati opsesivno ponašanje ili ćete se opirati nekim tabuima.

 

Period iznenadnih raskida i obnova veza, neočekivani usponi i padovi na polju finansija: Šta nam sve donosi Mars u Raku

 

JARAC

 

Jun 2017. godine je mesec pun strasti i senzualnosti. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući erotike Jarca, a to je idealna kombinacija za ljubavne veze i uživanje u čulnim iskustvima. Venera vam donosi puno užitka i sreću u ljubavnom životu. Sada iskoristite ove povoljne okolnosti, poboljšajte vezu u kojoj ste ili ako niste, moći ćete ući u novu vezu. U kući parova Jarca nalazi se Mars, energičan i strastven. Donosi vam neočekivane privlačnosti i hrabrost da napravite prvi korak ili se udvarate nekome. Postoji i druga strana, Mars je užurban, nestrpljiv i žestok i ako ne kontrolirate ove impulse, mogli bi zastrašiti ili oterati osobu koja vas je privukla.

 

VODOLIJA

 

Prisustvo Marsa u 5. kući Vodolije izbezumljuje vaše hormone prvih dana juna 2017. godine. I nakon odlaska Marsa ova kuća ostaje aktivna zbog prisustva Sunca i vladara te kuće, Merkura. Ako tome dodamo činjenicu da Sunce vlada kućom veza Vodolije, slika juna je jasna: romantika, leptirići i noći pune strasti. Ovo je uzbudljiv period sa sjajnim okolnostima za bogat ljubavni život i zato što ćete imati više hrabrosti za istraživanje seksualnosti na sve one načine koji donose užitak tela. Dodajmo tome i činjenicu da ovakav planetarni sklop donosi i želju za potomstvom.

 

RIBE

 

S Marsom u kući erotike Ribe tokom juna 2017. godine, vaša seksualna energija biće na vrhuncu, gorećete od snažnih osećaja i bićete spremni sve preduzeti za ljubav. Brzo ćete reagirati kroz izazove, rado ćete provocirati i katkada ćete se igrati s vatrom. Dovoljno je samo imati ideju, jer ćete ju trenutačno provesti u delo, koliko god ludom se činila. Sve to samo kako bi utažili žeđ za ljubavi. Venera, planeta ljubavi, smeštena u vašoj 3. kući daje slatkoću vašim rečima, s lakoćom ćete potvrditi svoja osećanja, pisati ljubavne poruke, negovati susrete, šetnje a moguća su i kraća putovanja, sve u ime ljubavi! Stari parovi biće zainteresirani za dom, kojeg će učiniti ugodnijim, toplijim i lepšim.

makonda-tracker